Gigi Becali despre noul antrenor de la FCSB: ”Maine va fi la antrenament! În finală au ajuns doi străini”

Gigi Becali a venit, luni, cu informații noi despre numirea noului antrenor de la FCSB, dupa ce Bogdan Andone a demisionat pentru ca nu era lasat sa-si faca treaba de patron. Finantatorul ros-albastrilor a mentionat ca are doi antrenori straini pe lista si ca anuntul oficial il va face marti.

Update: Conform Look Sport, Toni Conceicao este până la urmă alesul lui Gigi Becali. Sursa citată a anunțat, luni seară, că cele două părți s-au înțeles telefonic, iar tehnicianul portughez este așteptat să sosească mâine la Palat, acolo unde va parafa contractul cu FCSB.

Știre inițială

“In finala au intrat doi antrenori straini. Sunt antrenori cunoscuti. Probabil va fi maine la antrenament. Este un antrenor care a mai pregatit o echipa din Romania”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Citește și: TRAGERE LA SORȚI, PLAY-OFF EUROPA LEAGUE! FCSB, CSU CRAIOVA ȘI CFR CLUJ ȘI-AU AFLAT POSIBILII ADVERSARI

Din cate se pare, pe lista ar fi si portughezul Toni Conceicao, care a mai pregatit-o pe CFR Cluj, dar si Dusan Uhrin jr, care a mai fost la Poli Timisoara.

In plus, Becali a mentionat ca viitorul antrenor va beneficia de libertate totala. Becali a mai facut acest anunt si in trecut si nu s-a tinut de cuvant. “Doar merg la meci ca un prost si dau banii ca idiotul! Nu ma mai intereseaza nimic! Cat de curand vom avea antrenor”, a mai spus Becali.

Sursa foto: sport