GIGI BECALI, din nou in fata magistratilor

GIGI BECALI ajunge, miercuri, din nou in fata magistratilor. In celebrul DOSAR “VALIZA”, latifundiarul contesta toate acuzatiile de dare de mita, conform noului cod penal.

GIGI BECALI contesta acuzatia de mita din DOSARUL “VALIZA”. Si asta pentru ca in noul cod penal, mita poate fi data doar functionarilor public, informeaza Romania TV.

Citeste si: SCANDAL LA STEAUA ! GALCA LE-A INTERZIS JUCATORILOR SA MAI DISCUTE CU REGHECAMPF

GIGI BECALI are miercuri termen la Tribunalul Constanta. Totodata, latifundiarul cere magistratilor inca o zi libera din puscarie ca sa ajunga la aniversarea uneia dintre fiice.

GIGI BECALI are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in DOSARUL “VALIZA” si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Citeste si: MEMORIILE L-AR PUTEA SCOATE DIN PUSCARIE PE GIGI BECALI

Alaturi de acesta au fost condamnati la cate doi ani de inchisoare cu executare fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina.

Sursa foto: reporterntv.ro