GIGI BECALI, din nou in PERMISIE

GIGI BECALI va primi din nou dreptul de a merge acasa, pentru a-si vedea familia, la mai putin de doua luni dupa PERMISIA de cinci zile, pe care a avut-o de Craciun.

Conducerea Penitenciarului Poarta Alba i-a aprobat o noua PERMISIE, la mijlocul lunii viitoare. Astfel, patronul Stelei va fi acasa pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor.

Noua PERMISIE va fi tot de cinci zile, timp in care va incerca sa rezolve problemele cu care se confrunta Steaua, aflata in plin conflict cu MApN, pe tema siglei si a numelui echipei campioane a Romaniei, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: GIGI BECALI a primit o PERMISIE de CINCI ZILE in perioada Craciunului

Conform Legii 254/2013 privind executarea pedepselor, persoanelor condamnate care au o buna conduita si au dovedit staruinta in munca sau in cadrul activitatilor educative, moral-religioase, culturale, terapeutice, de consiliere psihologica si asistenta sociala, al instruirii scolare si al formarii profesionale pot primi recompense, printre care si permisiunea de iesire din penitenciar pentru cinci zile, dar nu mai mult de 25 de zile pe an.

Citeste si: LOVITURA DE TEATRU: GIGI BECALI a fost ELIBERAT in secret

PERMISIA de cinci zile este acordata de catre directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, la propunerea comisiei speciale a locului de detentie.