GIGI BECALI, dupa slujba de duminica: TEMNITA este cel mai BUN LUCRU din VIATA MEA

Gigi Becali a declarat duminica, dupa slujba de la biserica, ca nu il mai intereseaza viata publica si ca Steaua va fi doar o societate comerciala care va castiga bani, informeaza B1 TV.

Omul de afaceri a precizat ca a sters trecutul. Acum tot ce-l intereseaza este mantuirea. ”Temnita este cel mai bun lucru din viata mea”, a declarat Becali jurnalistilor prezenti, iar dupa ce va iesi din inchisoare, acesta vrea sa se implice in activitati benefice pentru societate, pentru cei napastuiti de soarta.

CITESTE SI: ANUNT BOMBA GIGI BECALI, ELIBERAT TEMPORAR din PUSCARIE

Omul de afaceri a profitat din plin de zilele libere. Gigi Becali si-a petrecut ultimele ore ale permisiei sale mergand la slujba religioasa de la Biserica din Pipera. A stat cu familia, dar a avut timp si sa se plimbe prin Bucuresti. A fost la Palat, iar ieri s-a relaxat la mall-ul din Baneasa, unde a savurat o cafea alaturi de cativa prieteni. 

Am inceput o noua viata care se numeste Gheorghe Baceli. Toata averea mea o dau lui Hristos. Mi-e rusine de ce faceam. Nu sunt mandru de ceea ce faceam(…). Nu stiam sa ma rog daca nu treceam prin temnita”, a spus latifundiarul.

CITESTE SI: MAMA lui GIGI BECALI, GEST EMOTIONANT dupa ELIBERAREA fiului sau

Eu am primit temnita cu dragoste, pentru ca mi-am dat seama ca numai acolo am invatat sa ma rog. Nu stiam ce inseamna mantuirea si acum am aflat”, a mai spus Becali.

Gigi Becali se intoarce astazi la penitenciarul Poarta Alba dupa ce a petrecut cinci zile in libertate.