GIGI BECALI este dispus sa PLATEASCA pentru a face PACE cu ARMATA

Omul de afaceri Gigi Becali anunta ca este dispus sa faca pace cu Armata pentru a nu-si pierde echipa. Pentru prima data in ultimele luni, latifundiarul din Pipera sustine ca va plati “cateva milioane” pentru a incheia litigiile cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

“O sa platesc cateva milioane, ca nu are rost sa bag echipa in faliment”, a declarat Becali pentru sursa citata. Cu toate acestea, finantatorul FCSB sustine si ca vrea sa duca disputa juridica pana la institutiile europene, caz in care este greu de crezut ca militarii vor accepta oprirea proceselor.

“Ei au inregistrat marca in 2014 si apoi m-au dat in judecata. Acum totul e la dispozitia judecatorului: daca el spune ca zapada e neagra, eu ce sa fac? Dar ma duc pana la Curtea Europeana de Justitie sa vad ce mai spune judecatorul. Sa vad cum explica faptul ca distruge o societate, un brand, ca asa vrea el. Ei au semnat cu mine 15 ani contracte comerciale si acum nu mai sunt Steaua?”, a precizat Becali.

Echipa finantata de Gigi Becali nu mai are dreptul de a utiliza marca Steaua din martie 2014, insa continua sa foloseasca numele Steaua Bucuresti profitand de numele firmei care administreaza clubul.

Recent, CSA Steaua a castigat un nou proces, prin care Registrul Comertului este obligat sa schimbe numele firmei lui Becali pentru ca acesta sa nu mai poata fi asociat cu Steaua. Cu toate ca sentinta este una executorie, nici pana acum nu au fost operate modificarile, iar FCSB foloseste in continuare denumirea Steaua Bucuresti.

Sursa foto: sport