GIGI BECALI este dispus sa VANDA echipa STEAUA BUCURESTI

GIGI BECALI este dispus sa vanda echipa de fotbal STEAUA BUCURESTI. Sau cel putin asa sustin o parte dintre apropiatii latifundiarului din Pipera pentru site-ul Sport.ro. Potrivit acestora, GIGI BECALI ar dori sa se desparta de echipa campioana in aceste momente bune cand poate obtine un pret mai mare in schimbul clubului din Ghencea.

In ciuda faptului ca acum cativa ani, GIGI BECALI lua in deradere eventualele oferte pe care le-a primit pentru STEAUA sau fixa un pret astronomic tocmai pentru a-i descuraja pe potentialii cumparatori, finantatorul ros-albastrilor si-a schimbat total parerea. 

Mai multi apropiati ai patronului STELEI spun ca daca Steaua nu se califica in Liga, GIGI BECALI vrea sa VANDA. Exista insa un paradox – STEAUA ar fi mai scumpa daca ar fi in Liga Campionilor, insa tentatia ar fi mai mica sa renunte la banii care ar urma sa-i incaseze clubul.

Redactorii de la sport.ro au incercat sa realizeze chiar si un calcul al unui pret corect in raport cu ceea ce reprezinta activele STELEI la momentul actual si cat valoreaza acestea.

Citeste si: GICA HAGI a refuzat oferta lui GIGI BECALI. “REGELE” vrea sa antreneze in strainatate 

LOTUL DE JUCATORI– maxim 20 de milioane de euro

BRANDUL si PALMARESUL – aici este un mare semn de intrebare. Nu exista nicio evaluare facuta de vreo firma de consultanta financiara si reprezinta marea variabila. Unii spun ca poate fi si 10, si 30 de milioane de euro, in functie cati bani are ofertantul.

DREPTURILE de MARKETING – aproximativ 10-12 milioane de euro.

Citeste si: Bucuria se PEDEPSESTE! Ce a patit STEAUA dupa ce a sarbatorit TITLUL 

Pe langa aceste active, STEAUA mai poate pune intr-o negociere si cash-flow-ul. Este o echipa care poate castiga intre 20 si 40 de milioane de euro, bani care sunt platiti in marea lor majoritate intr-un an fotbalistic. Cu alte cuvinte, pretul STEAUA ar fi intre 60 si 100 de milioane de euro. Totul depinde insa de ofertele pe care le-ar primi patronul Stelei.

Sursa foto: sport.ro