GIGI BECALI este INCARCERAT in cea mai LUXOASA celula din ROMANIA

GIGI BECALI este INCARCERAT in cea mai LUXOASA celula din sistemul penitenciarelor din ROMANIA. Finantatorul STELEI, condamnat la trei ani si jumatate in dosarele Valiza si Schimbului de terenuri cu MapN, are CONDITII de LUX in inchisoarea de la POARTA ALBA, informeaza Fanatik.

Conform sursei citate, GIGI BECALI a avut o perioada de acomodare destul de dificila si la Poarta Alba insa, dupa cateva saptamani, latifundiarul din Pipera a reusit sa isi puna in aplicare planul pus la cale inca din perioada cand suferea la Jilava.

Fanatik scrie ca GIGI BECALI sta acum in cea mai LUXOASA celula din ROMANIA avand conditiile unui hotel de trei STELE. Respectiva locatie fusese pregatita, in prealabil, pentru fostul premier Adrian Nastase insa acesta nu a mai ajuns sa profite de conditiile speciale ale acesteia.

GIGI BECALI beneficiaza de CONDITII de LUX, spre disperarea celorlalti colegi de suferinta. Peretii celulei sunt capitonati, motiv pentru care patronul STELEI nu are nici o problema cu frigul sau cu umezeala. “APARTAMENTUL” in care omul de afaceri isi ispaseste pedeapsa are doua camere, un dormitor si inca un living micut in care sta pe parcursul zilei. In plus, GIGI BECALI are la dispozitie o plasma pentru a vedea toate meciurile STELEI si emisiunile de profil, dar si telefon pe care il poate folosi oricind doreste.

Citeste si: TEODORA BECALI i-a transmis un MESAJ DISPERAT lui GIGI: “Nu mai pot!” 

Plus ca patul in care se odihneste este dotat cu saltea de cea mai buna calitate, o adevarata mana cereasca pentru durerile de spate de care se plange patronul Stelei. „Fara nici o exagerare, domnul BECALI are CONDITII de LUX, specifice unui hotel de 3 stele. Sta in celula in care trebuia sa fie adus Adrian Nastase. Nu duce lipsa de nimic, traieste ca un rege la Poarta Alba”, au dezvaluit, pentru Fanatik, surse din sistem.

Sursa foto: adevarul.ro