Gigi Becali este intr-o situatie disperata. Latifundiarul a slabit foarte mult iar psihicul sau este la pamant

Gigi Becali se afla intr-o situatie disperata. In cele opt luni petrecute in spatele gratiilor, latifundiarul din Pipera a slabit extrem de mult, aproximativ 20 de kilograme, iar din punct de vedere psihic este distrus.

Stresul si anumite afectiuni pe care omul de afaceri le trata cu atentie in momentul cand se afla in libertate l-au doborat zi de zi din momentul incarcerarii sale. Condamnarile din dosarele Schimbului de terenuri cu MapN si Valiza, celelalte dosare pe care le are pe rol, sporul de pedeapsa primit ulterior, dar si problemele de sanatate ale sale si ale mamei si refuzul repetat al anumitor cereri facute catre  oficialitatile de la Administratia Nationala a Penitenciarelor l-au ingenuncheat pe finantatorul echipei Steaua Bucuresti, informeaza cancan.ro.

Citeste si: Ponta ar opta pentru gratierea lui Gigi Becali: Daca as fi ministrul Justitiei i-as propune lui Basescu acest lucru 

Potrivit unor apropiati ai lui Gigi Becali, acesta refuza zile intregi sa manance, iar cand vorbeste cu rudele sale la telefon plange in permanenta.

“De cand problemele la spate s-au agravat, Gigi a mai slabit cinci kilograme. Are dureri atat de mari, incat nu are pofta de mancare. Are zile intregi cand aproape nu pune gura pe nimic.

Gigi sufera ingrozitor fara familia lui, plange de fiecare data cand vorbeste cu mama sa la telefon si nu rezista mai mult de doua zile fara sa auda vocea sotiei sale. Acum, el este cu 19 kilograme mai slab decat in momentul in care a intrat la inchisoare”, a declarat un apropiat al familiei Becali, pentru cancan.ro.

Sursa foto: prosport.ro