GIGI BECALI este PREZENT la meciul STEAUA – PETROLUL PLOIESTI

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, eliberat conditionat saptamana trecuta din Penitenciarul Poarta Alba, asista, joi seara, la meciul dintre echipa pregatita de Constantin Galca si formatia Petrolul Ploiesti, contand pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

Becali a refuzat sa faca declaratii la sosirea la Arena Nationala, cu aproximativ 20 de minute inainte de startul partidei.

“La fotbal decat dau bani si fac rugaciuni. Nu mai vorbesc”, a spus el.

Dupa ce a intrat in arena, in momentul in care pe tabela de marcaj au aparut imagini cu el, cei aproximativ 1.500 de spectatori prezenti in tribune l-au aplaudat. Becali a reactionat salutand publicul.

CITESTE SI: GIGI BECALI a plecat in pelerinaj la MUNTELE ATHOS, urmand sa se intoarca de Paste

Acesta este primul meci al Stelei la care Gigi Becali asista din tribuna, dupa cel pierdut de stelisti, in mai 2013, pe teren propriu, scor 2-5, in fata echipei FC Viitorul, tot in Liga I.

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare, decizia fiind luata in data de 3 aprilie de Tribunalul Constanta. Becali a fost plecat la Muntele Athos de la inceputul acestei saptamani.

CITESTE SI: GIGI BECALI, la IESIREA din INCHISOARE: O sa ma mai vedeti doar la fotbal, atat! La TV nu o sa mai apar

Gigi Becali a avut de executat o pedeapsa de trei ani si sase luni, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul “Valiza” si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.