GIGI BECALI, gestul IMPRESIONANT facut de mama sa chiar de ziua lui!

GIGI BECALI isi sarbatoreste, miercuri, ZIUA DE NASTERE in puscarie. Cu aceasta ocazie, desi are interzis de la fiul ei, mama latifundiarului isi doreste sa isi viziteze baiatul la penitenciarul Poarta Alba.

Miercuri, 25 iunie, este ZIUA DE NASTERE a lui GIGI BECALI. Fata de alte aniversari, pe care le serba cu fast alaturi de apropiati la Palat sau in alte locuri, acum patronul Stelei este nevoit sa stea departe de familie.

Citeste si: GIGI BECALI, DECIZIA DE ULTIMA ORA PE CARE A LUAT-O IN PUSCARIE!

Cea mai afectata de faptul ca GIGI nu poate veni acasa este mama latifundiarului, Alexandrina Becali. Din cate se pare, batrana doreste cu orice ce pret sa isi viziteze baiatul la penitenicar, desi are interzis acest lucru.

Potrivit Fanatik.ro, mama lui GIGI BECALI le-a spus apropiatilor la Biserica din Pipera, unde a fost prezenta la slujba, ca indiferent de situatie doreste cu orice pret sa il viziteze pe fiul ei la penitenciar pe 25 iunie, cind acesta implineste 56 de ani.

“Mama lui Gigi se simte din ce ince mai rau. Duminica dimineata a spus ca vrea sa mearga la GIGI de ZIUA lui, ca simte ca nu o mai duce mult. Boala si faptul ca fiul ei este la puscarie a macinat-o si a slabit-o teribil de mult. Desi este constienta ca GIGI va refuza sa o primeasca pe mama lui la inchisoare, dar totusi va incerca sa obtina acceptul din partea lui cu orice pret”, a declarat un apropiat al familei Becali, potrivit sursei citate.

GIGI BECALI NEGOCIAZA CU UN COMPONENT AL GENERATIEI DE AUR PENTRU FUNCTIA DE MANAGER GENERAL AL STELEI

Sursa foto: cancan.ro