GIGI BECALI I-A DAT-O CU MANTA ANEI MARIA PRODAN

Gigi Becali a avut o noua reactie de tip misogin exact in momentul in care a aflat ca Anamaria Prodan, sotia tehnicianul Laurentiu Reghecampf de la FCSB, ar putea candida la viitoarele alegeri pentru presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Finantatorul FCSB sustine ca va face anticampanie impotriva sotiei antrenorului sau numai pentru a nu avea o femeie presedinte la LPF. “De unde, dom’ne, femeie vreodata presedinte? Poate sa candideze, dar n-o sa iasa. Fac anticampanie numai sa nu iasa. Ce e aia femeie la Liga, niciodata n-o sa permit asa ceva! Unde activez eu n-o sa permit incalcarea legii lui Dumnezeu”, a spus Becali la postul de televiziune Sportro.

Anamaria Prodan ar intentiona sa candideze la alegerile LPF din toamna acestui an potrivit unor informatii din presa de profil. Alaturi de aceasta, ar mai candida Marius Stan, fostul presedinte al Otelului Galati, si Dinu Gheorghe, fostul sef de la Rapid. Este de asteptat ca si actualul presedinte, Gino Iorgulescu, sa concureze pentru un al doilea mandat in fruntea LPF.

Sursa foto: sport