GIGI BECALI I-A DECLARAT RAZBOI LUI RAZVAN BURLEANU

Gigi Becali, finantatorul celor de la FCSB, a anuntat ca vrea sa formeze o coalitie nationala pentru a-l indeparta pe Razvan Burleanu din fruntea FRF, informeaza postul Realitatea Tv.

Latifundiarul a facut apel la toata lumea, de la sportivi la jurnalisti si politicieni, pentru a se implica in alegerile de la Federatie din primavara anului viitor. Gigi Becali militeaza pentru ca un om din “Generatia de Aur” sa preia fraiele fotbalului romanesc.

“Domnul Burleanu este parsiv, a pus in statutul Federatiei niste lucruri tiranice. Noi avem niste tineri talentati, am vazut-o in meciul cu Elvetia. Viitorul suna bine. Trebuie sa se coalizeze fortele sportive, jurnalistice si politice ca sa-l dea jos pe acest Burleanu. Are consiliile judetene, deci are voturi, are fotbalul la sala si feminin. Le da avantaje ca el sa obtina voturile. Trebuie sa se implice fortele nationale ca sa-l dea jos. Lucreaza cu chestiuni tiranice. Sa castige Generatia de Aur, nu sa votati voi pe Burleanu iar. Mircea Lucescu si Ionut Lupescu nu pot candida, pentru ca Burleanu a schimbat statutul Federatiei.

CITESTE SI: CONDUCEREA FRF I-A PUS GAND RAU LUI GIGI BECALI

Acest om nu trebuie sa mai castige in Adunarea Nationala. Orice cere Burleanu, lumea voteaza in Adunarea Generala. Trebuie neaparat sa-l dam afara pe omul asta”, a spus Gigi Becali la Realitatea TV.

Finantatorul FCSB se afla in conflict deschis cu presedintele FRF dupa ce acesta din urma a impus regula jucatorului U21, obligand echipele din Liga 1 sa foloseasca un tanar in meciurile din competitiile interne. Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal vor avea loc, cel mai probabil, la inceputul lunii martie.

Sursa foto: sport