Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică! Suporterii vor fi dezamăgiți! Reacția alesului

Contractul antrenorului expiră în această vară, iar Becali continuă să susțină, de fațadă, că Dică va rămâne la FCSB dacă va aduce cel de-al 27-lea titlul din istoria echipei.

Realitatea din culise este cu totul alta și e dezvăluită de oamenii de încredere ai patronului! Becali e decis să nu-l mai țină pe Dică la echipă, chiar dacă ar câștiga titlul. Și e în căutări serioase de antrenor de la mijlocul lunii martie, informează Gazeta Sporturilor. Discuțiile pentru preluarea postului de “principal” se dau în Palatul de pe Aleea Alexandru și există informații certe, confirmate de oameni din interiorul echipei, că Becali vrea să scape de Dică cu orice preț.

Dacă în ultima vreme patronul a purtat discuții cu mai mulți tehnicieni, în acest moment o singură pistă rămâne deschisă: Mircea Rednic, 56 de ani! “L-am sunat pe Rednic și mi-a zis că se gândește dacă vine la Steaua!” era declarația pe care Becali o făcea în fața unor apropiați. Din momentul în care Gazeta Sporturilor a publicat această informație în martie, Becali și Rednic au ținut legătura aproape săptămânal, au discutat despre jucători și transferuri, despre jocul echipei și despre ce trebuie schimbat din vară.

Ce spune Mircea Rednic despre preluarea FCSB

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au luat legătura cu Mircea Rednic și au realizat un scurt interviu. În care l-au întrebat și despre posibila sa venire pe banca celor de la FCSB.

“Tot ce vreau să spun acum este că nu are rost să comentez venirea mea la Steaua chiar dacă numele meu există pe listă. Nu are sens să pun presiune, să creez o polemică. Nu vreau ca lumea să interpreteze cumva declarațiile mele. De ce să nu așteptăm două, trei săptămâni, până când se termină campionatul în România, și după vom vedea ce va fi.

Citește și: GIGI BECALI A ANUNȚAT UN NOU TRANSFER LA FCSB IMEDIAT DUPĂ UMILINȚA SUFERITĂ LA IAȘI

Haideți să așteptăm să se termine sezonul, să se liniștească lumea, să facă fiecare ce are de făcut și după discutăm. Despre Steaua sau altă echipă vorbim la finalul campionatului! Nu pot să vă dau acum un răspuns. Credeți-mă, vreau să înțelegeți că e mai bine să nu comentăm acum anumite informații pe care voi le aveți. Așa e mai corect. Vă mulțumesc mult. “, a declarat Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Sursa foto: gazeta sporturilor