GIGI BECALI i-a oferit lui CIPRIAN TATARUSANU un salariu URIAS pentru a ramane la STEAUA

GIGI BECALI, finantatorul echipei Steaua Bucuresti, i-a oferit un salariu urias portarului CIPRIAN TATARUSANU  numai pentru a-l convinge pe acesta sa-si continue cariera la gruparea din Ghencea.

Goalkeeper-ul in varsta de 28 de ani isi va incheia contractul pe care il are cu ros-albastrii in aceasta vara si este curtat de mai multe grupari din strainatate printre care se numara AC Fiorentina, Olympiacos Pireu, West Ham United, Bayer Leverkusen sau Tottenham Hotspur, informeaza Fanatik.

Cu toate acestea, CIPRIAN TATARUSANU, portarul Stelei si al echipei nationale a Romaniei, nu a exclus posibilitatea de a ramane in Ghencea, o declaratie in acest sens facand-o la finele partidei cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei. La auzul acestei intentii a jucatorului, GIGI BECALI s-a grabit sa ii faca o oferta de invidiat fotbalistului, latifundiarul din Pipera propunandu-i acestuia un SALARIU de 400 de mii de euro anual.

Citeste si: GIGI BECALI i-a fixat pretul lui CRISTI TANASE ! Pleaca mijlocasul in Grecia?

Daca va accepta aceasta oferta, TATARUSANU va deveni unul dintre cei mai bine platiti jucatori din lotul antrenat de tehnicianul Laurentiu Reghecampf, alaturi de Claudiu Keseru si Lucian Sanmartean.

Sursa foto: prosport.ro