GIGI BECALI i-a pus la colt pe REGHECAMPF si MM STOICA: SUNTETI PENIBILI!

GIGI BECALI, finantatorul Stelei, si-a pus la punct principalii colaboratori de la echipa campioana, pe antrenorul LAURENTIU REGHECAMPF si directorul sportiv MIHAI STOICA. Latifundiarul le-a transmis celor doi sa inceteze cu declaratiile despre jocurile de culise care s-ar face impotriva STELEI BUCURESTI pe final de sezon.

GIGI BECALI nu crede ca cei de la Dinamo s-ar fi dat la o parte in meciul cu Astra, asa cum a insinuat antrenorul LAURENTIU REGHECAMPF duminica seara. “Am vorbit aseara cu Reghe: Bai, terminati cu declaratiile astea. Si tu si Meme. Asta i-am zis. Nu e adevarat ca Dinamo nu si-a aparat corect sansele cu Astra. Daca o bateau pe Astra erau candidati la titlu. Terminati ca sunteti penibili.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA – DINAMO 1-1, IN PLAY-OFF

Nu poti sa obligi omul in casa lui. El vrea pe 4? Pai tu vrei sa fie Dinamo campioana? Castiga-l tu. Vrei sa-ti castige ASA sau Viitorul campionatul? Castiga tu campionatul. Joaca, pentru ca suntem Steaua si ambitia noastra este sa ne bata. Cum sa nu-si apere corect sansele? Nu este adevarat!

Rednic le-a dat o replica extraordinara: Noi am jucat si diferenta a facut-o Alibec. Daca Essombe rateaza la 0-0 cu Astra… altfel era 1-0 si la revedere. Mai erau sanse aparate incorect? Rednic e mare antrenor, dar probabil ca nu a fost inspirat cu Astra. Cine e cel mai bun jucator al lor? Alibec. Bagi om la Alibec si ai terminat cu Astra”, a spus GIGI BECALI la postul de televiune Sportro potrivit Ziare.

Reamintim ca ultimul episod al MARELUI DERBY dintre STEAUA si DINAMO, disputat duminica seara pe NATIONALA ARENA, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

Sursa foto: sport