Gigi Becali iar a ajuns în presa din toată lumea! Declarația sa face înconjurul lumii

Gigi Becali a reusit din nou sa atraga interesul presei internationale, dupa ce a declarat ca jucatorii sai “fac prea mult sex” si din acest motiv nu mai dau randament pe terenul de fotbal. Daily Mail din Anglia si Lequipe din Franta sunt doar doua dintre ziarele care au preluat declaratiile patronului FCSB.

“Nesabuitul patron al Stelei Bucuresti, Gigi Becali, isi acuza jucatorii ca fac sex cu prietenele lor prea des. Finantatorul FCSB are o parere bizara dupa remiza din week-end. El crede ca jucatorii sai fac prea mult sex. Becali l-a laudat pe antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, pentru ca pare ca a limitat cantitatea de sex pe care jucatorii sai o fac”, au scris cei de la Daily Mail.

“Gigi Becali, patronul FCSB, crede ca motivul pentru jocul slab al fotbalistilor sau este ca fac prea mult sex. Gigi Becali a pierdut ultimele sezoane in fata lui CFR Cluj, multumita metodei lui Dan Petrescu, care ii lasa pe jucatori sa faca sex doar o data pe saptamana”, au spus cei de la Lequipe.

“Bombasticul patron al FCSB crede ca stie cine e de vina pentru rezultatele slabe din liga Romaniei: prea multe exercitii de tip gresit. Becali spune ca jucatorii fac prea mult sex”, au notat si cei de la Reuters.

“Jucatorii CFR-ului fac sex doar o data pe saptamana, ca sunt paraditi de Dan Petrescu la antrenamente! E vorba de desfranare. Jucatorii CFR-ului se impreuneaza cu femeile doar o data pe saptamana. Asa este! Daca si Florinel Coman ar fi mai odihnit…dar el merge la impreunare si i se inmoaie genunchii!”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Sursa foto: sport