GIGI BECALI, ELIBERAT DIN INCHISOARE! LATIFUNDIARUL A EXPLODAT DE BUCURIE LA VESTEA COMISIEI

Gigi Becali s-a prezentat, joi, in fata Comisiei Nationale pentru eliberare conditionata, iar, la finalul sedintei in care i-a fost analizat dosarul, acesta a fost informat ca intruneste toate conditiile pentru a fi liber, noteaza Fanatik in pagina electronica.

“Sunt sanse ca vineri presa sa vuiasca despre faptul ca instanta i-a oferit lui Gigi Becali libertatea asteptata”, au precizat surse citate de Fanatik.

In cursul zilei de miercuri, patronul Stelei s-a prezentat in fata Comisiei Nationale pentru eliberare conditionata, iar la finalul sedintei in care a fost analizat dosarul lui Becali, acesta a fost informat ca intruneste toate conditiile pentru a fi liber! “Gigi Becali are sperante mari ca vineri, dupa ce o sa se prezinte in fata completului de judecata de la Tribunalul Medgidia, va fi declarat liber de catre instanta. Astfel, daca procurorii nu vor depune recurs, poate fi acasa la inceputul saptaminii viitoare. Mai precis, luni poate fi eliberat definitiv si poate merge acasa, dar sansele sint mici”, au precizat apropiatii lui Gigi.

CE SPUNE VALERIU ARGASEALA DESPRE ELIBERAREA LUI GIGI BECALI

Patronul Stelei a fost invoit de la munca pentru a se prezenta in fata Comisiei, durata intregului proces fiind de aproximativ sase ore! “La finalul sedintei, ne-a spus ca pur si simplu a explodat de bucurie! Le-a multumit celor din Comisie si le-a transmis sa ii binecuvinteze Dumnezeu”, au punctat surse din anturajul lui Becali.

Omul de afaceri le-a prezentat membrilor cartile scrise, precum si acte doveditoare ca a muncit la Academia lui Hagi si recomandarile primite atit din partea conducerii Penitenciarului Poarta Alba, precum si cea din partea lui Gheorghe Hagi.