GIGI BECALI ii cere GRATIEREA presedintelui TRAIAN BASESCU UPDATE

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera incarcerat la penitenciarul Jilava pentru trei ani si jumatate, ii cere presedintelui Romaniei, Traian Basescu, gratierea, informeaza postul de televiziune Romania Tv.

Cererea de gratiere a lui Gigi Becali a fost depusa la Presedintie de catre mama latifundiarului. Aceasta cerere este semnata de 140 de calugari aflati pe muntele Athos. Cei 140 de calugari reprezinta numarul total al fetelor bisericesti care se afla pe muntele Athos.

Mai mult, aceasta cerere facuta de calugarii de la Muntele Athos este prima facuta de acestia pentru un enorias.

In aceeasi ordine de idei, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, a declarat ca s-a interesat personal “si deocamdata cererea nu a ajuns unde trebuie. Am vorbit cu Dorel Onaca, consilierul presedintelui si fostul meu senator, si voi vorbi si cu Cristian Constantinescu pentru ca aceasta cerere sa fie pe masa lui Traian Basescu cel mai tarziu luni dupa-amiaza”.

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a mai dezvaluit si faptul ca in urma unei discutii avute la Strasbourg cu Norica Nicolai, europarlamentar PNL, a aflat ca dupa data de 1 decembrie, Gigi Becali ar putea fi oricum eliberat din puscarie gratie noilor reglementari din Codul Penal care vor fi votate pana la data respectiva.

Sursa foto: realitatea.net