GIGI BECALI incearca sa recupereze NUMELE si SIGLA STELEI de la ARMATA

GIGI BECALI nu se impaca la gandul ca SIGLA si NUMELE formatiei pe care o finanteaza au revenit in posesia Armatei, latifundiarul din Pipera dandu-le indicatii precise oficialilor STELEI BUCURESTI in acest sens. Astfel, VALERIU ARGASEALA se va intalni luni cu GEORGE BOROI, comandantul clubului CSA STEAUA pentru a pune la punct recuperarea de catre echipa de fotbal a SIGLEI si NUMELUI, informeaza Fanatik.

“Asta e competenta in Romania, asa functioneaza lucrurile in tara asta. E o tampenie! Pe data de 29 ianuarie 2004, FC Steaua Bucuresti a inregistrat cererea de marca, aceasta fiind aprobata si valabila pana la data de 28 ianuarie 2014. Pe 6 ianuarie 2014, in conformitate cu prevederile legale, Fotbal Club Steaua Bucuresti a solicitat prelungirea valabilitatii marcii. Aprobarea din partea OSIM a fost publicata in Biroul Oficial de Proprietate Industriala pe data de 28 februarie, iar perioada de valabilitate a marcii a fost extinsa pana la data de 29 ianuarie 2024. Iar acum am inteles ca si celor de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua li s-au aprobat aceleasi drepturi”, a declarat Valeriu Argaseala, vineri, la scurt timp dupa ce a fost facuta publica hotararea prin care SIGLA si NUMELE STELEI au revenit in proprietatea Armatei.

CITESTE SI: GIGI BECALI a ramas fara SIGLA si NUMELE STELEI BUCURESTI! 

Valeriu Argaseala se va intalni luni cu reprezentantii Armatei, dupa ce saptamana trecuta OSIM a dat drept de folosinta a siglei si a numelui “Steaua” Clubului Sportiv al Armatei Steaua, desi ele erau detinute legal de Clubul de Fotbal Steaua pana in 2024.

“Putem sa cadem la intelegere in orice moment cu Gigi Becali prin intermediul domnului Argaseala, dar si Gigi Becali trebuie sa ne ceara acordul sa foloseasca sigla pe care o are acum echipa de fotbal. Am putea sa il punem fara nici o problema sa ne achite bani din produsele pe care le vinde cu actuala sigla: tricouri, fulare si altele. Daca nu doreste, atunci ne putem chiar duce in instanta, dar este mult mai bine sa ne intelegem omeneste”, a declarat o sursa din cadrul Armatei pentru Fanatik.

CITESTE SI: STADIONUL STEAUA va fi modernizat pentru a fi disponibil la EURO 2020 

Sursa foto: sport.ro