GIGI BECALI isi baga sefii de la Poarta Alba in ancheta

Gigi Becali i-a bagat in ancheta pe sefii de la penitenciarul Poarta Alba. Un control al Autoritatii Nationale a Penitenciarelor (ANP) s-a derulat, marti, in inchisoarea unde se afla latifundiarul din Pipera, sefi si gardieni de la Poarta Alba fiind suspectati de legaturi cu acesta.

Becali nu mai are voie sa iasa din inchisoare la munca, la Academia lui Hagi, pe perioada anchetei. Potrivit B1 Tv, el va mai putea iesi la munca din nou abia in luna septembrie.

Citeste si: Gigi Becali, vestea de ULTIMA ORA primita in PENITENCIAR!

Gigi Becali, a iesit din Penitenciarul Poarta Alba pe 12 mai, pentru 24 de ore.

Permisia de 24 de ore i-a fost acordata lui Gigi Becali in urma deciziei luate in luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru buna purtare, dupa ce a participat la activitati si a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.

Citeste si: GIGI BECALI A DAT IN JUDECATA PENITENCIARUL POARTA ALBA. AFLA MOTIVUL!

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul “Valiza” si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.