GIGI BECALI l-a amenitat pe un lider PMP in direct la TV: ITI IAU CASA!

GIGI BECALI l-a amenintat pe GELU VISAN, unul dintre liderii Partidului Miscarea Populara (PMP), ca ii va lua casa daca o mai ataca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sau pe directorul adjunct al SRI, Florian Coldea, schimbul de replici dintre cei doi avand loc la postul Romania TV. “Daca de mai iei de Codruta si Coldea, iti iau casa”, a amenintat GIGI BECALI.

 “GIGI BECALI: Sa nu te mai iei in viata ta de Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea. Eu sunt doi patrioti romani. S-a furat destul in tara asta. Sa se faca dreptate.

GELU VISAN: Nu am cum sa nu ma iau. Eu spun adevarul. Nu-mi inchide nimeni gura.

GIGI BECALI: Tu ai venit la mine la palat si mi-ai promis ceva. Te-am avertizat sa nu te mai iei de ei, pentru ca iti iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat asa de repede? Daca te mai iei de Codruta si Coldea, iti iau casa.

GELU VISAN: Asa este. M-ati ajutat atunci cand mi-a fost greu, dar nu pot sa tac. Spun adevarul. E adevarat ca am vorbit la telefon”.

Ulterior, la postul de televiziune Antena 3, GIGI BECALI a dezvaluit ca GELU VISAN i-a cerut bani pentru ca banca il ameninta ca ii executa casa. ”Eu i-am zis ca nu-i dau bani, dar ca ii cumpar eu casa si nu o sa-l dau afara din casa.”, a precizat GIGI BECALI.

Sursa foto: realitatea