GIGI BECALI l-a CONVINS! FILIPE TEIXEIRA a SEMNAT cu FCSB: Vreau TITLUL

Portughezul Filipe Teixeira, 36 de ani, s-a intors din vacanta si a dat primele declaratii, anuntand ca va semna cu FCSB, echipa la care a fost dorit cu insistenta de Gigi Becali, informeaza presa de specialitate.

UPDATE:”Am semnat contractul cu STEAUA. Acum merg să fac vizita medicală. Nu cred că o să fie niciun fel de probleme. Contractul e valabil pentru un sezon. Imediat după efectuarea vizitei medicale mă voi alătura lotului, iar duminică dimineață vom pleca împreună în cantonament”, a spus FILIPE TEIXEIRA.

STIRE INITIALA

Mijlocasul portughez va semna in aceasta dimineata, la ora 10.00, un contract pe un an cu FCSB. Filipe Teixeira va merge la cladirea ArCom, acolo unde sunt birourile echipei lui Gigi Becali, noteaza Gazeta Sporturilor.

“Merg sa semnez. Este o zi importanta pentru mine. Nu e niciun secret ce se intampla si ce am discutat cu Gigi Becali. El a tot spus mereu. Sper sa iau titlul si cu Steaua, asa cum am facut-o si cu Astra. Am venit sa semnez cu Steaua. Am vorbit cu Boldrin inainte sa accept oferta, dar stiam ca la Steaua conditiile sunt foarte bune”, a declarat Filipe Teixeira la postul de televiziune Sportro.

Filipe Teixeira, 36 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Felgueiras, FC Istres, PSG, Coimbra, West Brom, Barnsley, Metalurg Donetk, Rapid, Al-Shaab si Petrolul.

Sursa foto: sport