GIGI BECALI l-a trezit pe varul Virgil cu noaptea-n cap! Motivul este EXTRAORDINAR

Indiferent de problemele pe care le are, GIGI BECALI continua sa fie darnic si sa-i ajute pe romanii aflati la necaz. Impresionat de povestea unui bebelus de un an din Ploiesti, nascut prematuri si surdo-mut, omul de afaceri a decis sa il ajute pe MICUT pentru a putea auzi glasul mamei.

Din spatele gratiilor, GIGI BECALI a decis sa ii plateasca operatia lui Lucas, pentru ca micutul sa poata auzi normal. Omul de afaceri a vazut la televizor un reportaj despre cazul BAIETELULUI si si-a sunat imediat familia: “Am fost sunat la ora 6.30 de domnul GIGI BECALI si mi-a spus ca e un caz la tv cu un copil de un an si mi-a spus sa iau leg cu familia, ca dansul doneaza banii, 25.000 de euro.

Citeste si: GIGI BECALI VREA SA PETREACA INCA 24 DE ORE IN LIBERTATE

Am sunat la Romania TV, am luat numarul de telefon, am sunat familia, iar doamna Ion, cand a auzit, a inceput sa planga, nu-i venea sa creada”, a declarat Virgil Becali, varul lui GIGI BECALI, potrivit Romaniatv.net.

Familia micutului Lucas va intra in posesia banilor miercuri, atunci cand va veni la Bucuresti pentru un control oftalmologic de rutina al copilului.

“(…) Cand m-a sunat domnul Virgil, m-am gandit ca e cineva care face misto de noi la telefon. Ii dorim lui GIGI BECALI multa sanatate si putere sa-i dea Dumnezeu. Ne dorim din toata inima sa vada cineva de sus cat de mult bine face. La cata lume ajuta, dansul nu merita asa ceva. Ne dorim ca Lucas sa ajunga sa vorbeasca si sa poata sa-i spuna singur «Multumesc!»”, a spus Iuliana Ion, mama baietelului.

BECALI SI BORCEA AU TRAIT MOMENTE DE COSMAR! S-A SINUCIS SUB OCHII LOR

Sursa foto: romaniatv.net