Gigi Becali le dă banii înapoi jucătorilor de la FCSB. Ce trebuie să facă aceștia

În timpul crizei provocate de COVID-19, Gigi Becali a decis să reducă la jumătate salariile jucătorilor săi. Măsura se aplică pentru următoarele șase luni. Totuși, fotbaliștii de la FCSB își pot recupera acești banii.

Gigi Becali susține că dacă aceștia se vor califica în cupele europene, primii bani care vor veni de la UEFA vor intra în conturile lor, până când salariile reduse în acest moment vor fi acoperite în întregime. ”Banii ăștia nu sunt pierduți, e ca și cum i-ar fi pus la bancă. E și un fel de motivație.

Citește și: FCSB. REACȚIA JUCĂTORILOR DUPĂ CE GIGI BECALI LE-A ÎNJUMĂTĂȚIT SALARIILE

Dacă o să se califice în cupele europene, la prima calificare, toți banii care vin îi ia ei. Dacă duc echipa în Europa o să-și ia banii din urmă, nu-i pierd, trebuie să facă performanță”, a anunțat Becali la Digi Sport.

FCSB riscă falimentul dacă nu va evolua în cupele europene, în următorii trei ani. Becali nu mai glumește și le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi. ”Dacă nu intru în Europa în urmatorii doi, trei ani, gata, la revedere. Desființez echipa, o bag în faliment”, a declarat Becali la Digi Sport.

Sursa foto: sport