Gigi Becali ”lucrează” la o revenire de senzație la FCSB

Finanțatorul vrea să-l transfere pe Constantin Budescu

Gigi Becali vrea să facă mutarea iernii în Liga I. Conform Digi Sport, latifundiarul care finanțează FCSB își dorește să-l readucă la echipă pe Constantin Budescu, jucătorul în vârstă de 31 de ani de la Astra Giurgiu.

Ilie Dumitrescu a vorbit pentru sursa citată ce ar însemna revenirea lui Constantin Budescu în tricoul roș-albastru, în timp ce Dani Coman, oficialul astralilor a dezvăluit suma de transfer pe care giurgiuvenii ar putea să o ceară în schimbul fotbalistului.

”Ar fi o înțelegere între părți, dacă Budescu ar semna cu FCSB. Trebuie să accepți că poți să nu fii titular, că vei juca doar când e nevoie de tine. Dacă se întoarce la FCSB, Budescu are posibilitatea să facă performanță”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

”Orice tranzacție e posibilă. Budescu are o clauză de reziliere, deocamdată e sub contract cu noi, cel puțin până la vară. Dacă se plătește clauza de 900.000 de euro, el poate pleca fără acordul nostru. Merită acești bani. A demonstrat că și-a revenit din toate punctele de vedere, s-a văzut în ultimele meciuri. Duce altă viață, se antrenează altfel și va juca încă mulți ani dacă se va pregăti așa cum o face acum. Până acum juca doar din talent, acum a înțeles că trebuie să și muncească. Poate fi util și pentru echipa națională. El s-a simțit bine la FCSB. E apreciat acolo și de domnul Becali, și de Mihai Stoica. El ar crește nivelul echipei, i-ar pune în valoare și pe ceilalți jucători. Le-ar crește valoarea tinerilor de acolo, care sunt de vânzare. Dacă Gigi Becali îl vrea, transferul se poate face”, a declarat, la rândul său, Dani Coman.

Constantin Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017/2018.

Sursa foto: sport