Gigi Becali, mesaj halucinant pentru Cristian Pomohaci: Du-te, fa homosexualitate si pedofilie, dar…..

Gigi Becali socheaza din nou. Latifundiarul se implica in scandalul declansat de fostul preot Cristian Pomohaci. Becali i-a transmis si un mesaj halucinant fostului preot!

Gigi Becali a declarat, pentru B1 TV, ca Pomohaci este nebun, deoarece noaptea ”facea homosexualitate si pedofilie si sodomie”! Asta pentru ca apoi se ducea in altar si punea mana pe Iisus Hristos. Halucinant  este, insa, mesajul pe care patronul FCSB i l-a trimis fostului preot! ”Du-te, fa homosexualitate, pedofilie, ia copii cu tine in camera, dar nu intra in altar nenorocitule!”, a tunat Becali.

”Pe el l-a vadit Dumnezeu, nu mai suporta Dumnezeu ca era prea mare mizeria, ca el noaptea facea homosexualitate si pedofilie si sodomie, apoi se ducea in altar si se atingea de Sfanta Euharistie, de Hristos! Cu alte cuvinte: nebunule, esti nebun? Cum sa batjocoresti tu sfintele altare si taine? Stai acasa, canta muzica populara si gata si n-are nimeni nimic cu tine! Du-te, fa homosexualitate, pedofilie, ia 17 copii cu tine in camera, dar nu intra in altar, nenorocitule!”, a tunat Gigi Becali.

Becali a mai spus ca Dumnezeu poate sa bata neamul nostru, deoarece permitem unora ca Pomohaci sa intre in altar.

El a comentat si cazul preotului din Braila ce a fost filmat bruscand un bebelus in timpul botezului. In opinia lui Becali, parintele trebuie caterisit, informeaza B1 Tv.

Sursa foto: adevarul