GIGI BECALI, mesaj pentru tara: Nu mai sunt persoana publica, nu mai vorbiti despre viata mea si a familiei mele

Gigi Becali a transmis un mesaj catre tara, luni dupa-amiaza, prin intermediul avocatei sale Maria Vasii, prin care a cerut presei sa nu mai scrie despre familia sa si sa manifeste prudenta in emisiunile tv, acuzand mediatizarea excesiva a vietii sale personale, in conditiile in care acesta nu mai este persoana publica.

Intr-o conferinta sustinuta la Palatul lui Gigi Becali, avocata acestuia a adaugat ca “domnul Becali este doar o persoana incarcerata, care nu mai face parte din viata publicata, iar prezentarea ampla a vietii sale nu mai este autorizata”.

Avocatul Maria Vasii a specificat ca finantatorul vrea sa iasa din viata publica si doreste ca viata sa privata sa nu mai fie subiect de dezbatere la tv. Becali este suparat ca viata sa personala este pusa in continuu pe tapet, cu efecte dezastruoase asupra familiei sale, respectiv a mamei sale, a fiicelor si a sotiei. Este pentru prima data cand Becali vrea sa nu mai apara la televizor. 

Iata principalele declaratii facute de avocata lui Gigi Becali. Vom reveni.

Citeste si: Gigi Becali a primit o veste buna. Vezi aici detalii

“Domnul Becali doreste sa exprime o rugaminte, aceea de a se manifesta prudenta in emisiunile ce se realizeaza la tv si in materialele din presa scrisa in ceea ce priveste mediatizarea excesiva a vietii sale de familie, avand in vedere ca cei trei copii si mama sa sufera traume profunde in fiecare zi ca urmare a faptului ca se prezinta date eronate despre starea sa de sanatate”, a spus avocata lui Becali.

“Starea sa e grava, insa exagerarea lasa loc unor adevarate drame in familia clientului meu. Va rugam sa aveti in vedere ca domnul Becali nu mai detine nicio functie publica si nu mai este autorizata nicio incalcare a dreptului la viata privata. V-as ruga sa aveti in vedere ca in prezent nu discutam de proceduri judiciare uzuale, ci care vizeaza chiar dreptul la viata si nu este permisa nicio neglijenta, pentru ca neglijentele pot duce la consecinte deosebit de grave. Am dorit sa ne adresam public cu acest mesaj. Domnul Becali nu mai e persoana publica si va roaga sa manifestanti prudenta atunci cand prezentati anumite date si evenimente legate de destinul sau si al familiei sale”, a adaugat aceasta.

“Este o notificare, care a fost transmisa institutiilor de resort. Dreptul de a informa telespectatorii il aveti, insa sa fie o informare uzuala. Nu s-a facut o simpla informare privind viata domnului Becali, ci ample dezbateri care se intindeau pe o ora-doua si se prezentau foarte multe informatii gresite. Consecintele erau dramatice in viata familiei sale. Mama domniei sale are o varsta inaintata si orice informatie transmisa distorsionat ii afecteaza viata”, a conchis Maria Vasii.