GIGI BECALI negociaza cu un component al GENERATIEI de AUR pentru functia de manager general al STELEI

GIGI BECALI, finantatorul ros-albastrilor, a demarat NEGOCIERILE cu un fost component al GENERATIEI de AUR pe care latifundiarul din Pipera vrea sa-l readuca la gruparea din Ghencea in functia de MANAGER GENERAL.

Conform Fanatik, finantatorul incarcerat la penitenciarul Poarta Alba negociaza intens in aceste zile cu ADRIAN ILIE, fostul atacant si manager general al STELEI BUCURESTI fiind foarte aproape de o revenire la echipa unde s-a consacrat ca jucator.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI si-a aflat adversarul din TURUL II preliminar al LIGII CAMPIONILOR 

ADRIAN ILIE a mai ocupat functia de MANAGER GENERAL al echipei STEAUA in sezonul 2007/2008 atunci cand i-a luat locul tot actualului manager MIHAI STOICA, ultimul plecand la UNIREA URZICENI dupa un scandal cu GIGI BECALI. Cel supranumit “COBRA” a rezistat doar cateva luni in acesta functie, plecarea sa din Ghencea fiind cauzata tot de niste neintelegeri cu patronul echipei. In ultima perioada ADRIAN ILIE a stat departe de fotbal preferand sa se dedice exclusiv afacerilor pe care le detine.

CITESTE SI: REACTIA lui COSTEL GALCA dupa tragerea la sorti din LIGA CAMPIONILOR 

ADRIAN ILIE a evoluat la STEAUA BUCURESTI in perioada 1993-1996, timp in care a marcat 28 de goluri in 85 de partide disputate in tricoul ros-albastrilor.

Sursa foto: sport.ro