GIGI BECALI negociaza din inchisoare SA VANDA STEAUA

GIGI BECALI vrea din nou sa vanda Steaua si negociaza cu niste miliardari arabi. Potrivit sportnews.ro, prezenta reprezentantilor clubului Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite, la Bucuresti are un substrat mult mai important decat negocierile pentru transferul pustiului-problema Gabriel Iancu (19 ani).

Potrivit sursei citate, arabii ar fi interesati sa cumpere Steaua de la GIGI BECALI. Numai ca latifundiarul din Pipera a transmis, din inchisoare, ca o vinde cu 60 de milioane, in timp ce oferta emirilor este cu mult inferioara pretentiilor lui BECALI.

Mondo News iti recomanda si: STEAUA a plecat in primul cantonament al verii ! Jucatorii au primit o veste SENZATIONALA

In acest context, negocierile s-au impotmolit, deoarece arabii s-au aratat dispusi sa plateasca ”doar” 20 de milioane de euro. Din acest motiv, nici transferul lui Gabi Iancu la Al Dhafra nu mai este atat de sigur.

Cotidianul Libertatea a dezvaluit in urma cu trei ani ca Gigi Becali a mai avut o tentativa de a vinde Steaua. Latifundiarul din Pipera a negociat, in secret, cu irakianul Rahim Karim Rasti (53 de ani). Acesta a fost consul la ambasada irakiana de la Bucuresti (2006-2011) si este casatorit cu o romanca. ”Gigi a cerut 65 de milioane de euro, iar irakianul a oferit 30 de milioane de euro. Negocierile au picat”, au afirmat sursele Libertatii.

Citeste si: A anuntat ca pleaca de la STEAUA