GIGI BECALI, negocieri intense cu Dan Petrescu si Gica Hagi

Dupa plecarea lui Laurentiu Reghecampf, GIGI BECALI negociaza intens pentru aducerea unui nume mare pe banca Stelei. Din cate se pare, latifundiarul l-ar dori pe HAGI, dar ar negocia si cu DAN PETRESCU, insa acesta din urma ar avea pretentii financiare prea mari.

GIGI BECALI se desparte de Laurentiu Reghecampf, iar acum este in cautarea unui antrenor pentru Steaua. Initial, latifundiarul ar fi apelat la nasul sau, Gica Hagi, insa acesta l-ar fi refuzat.

“Ce discutie sa fie? Eu am club de fotbal. Terminati cu comediile. N-are logica, sunt patron. N-am cum sa antrenez alt club de fotbal in aceeasi categorie. De vrut ma vor toti, dar daca se si poate.

Citeste si: REGHECAMPF, CASTIG ULUITOR IN DOI ANI LA AL HILAL

Eu ce fac cu clubul meu? N-are sens. In Romania pot sa antrenez doar Viitorul. Nu se poate, e conflict de interese. Cu toate ca Steaua e in inima mea. Dar nu se mai paote acum, am un club, sunt implicat”, a declarat GICA HAGI la Dolce Sport.

Dupa o prima runda de negocieri cu HAGI, oamenii lui BECALI s-au indreptat catre DAN PETRESCU. Ba chiar latifundiarul l-a sunat personal pe “Bursuc” si i-a cerut sa ii faca o propunere pentru a ajunge antrenorul Stelei.

Citeste si: GICA HAGI, REACTIE DESPRE REVENIREA LA STEAUA

Potrivit Fanatik, DAN PETRESCU i-a cerut 100.000 de euro lunar lui BECALI pentru a antrena Steaua. In stilul caracteristic, latifundiarul ar fi acceptat cererea lui Petrescu, inclusiv cele trei salarii in avans, dupa care s-a sucit. Astfel, daca in cursul diminetii de duminica, patronul Stelei era de acord cu conditiile solicitate de “Bursuc”, acum situatia s-a schimbat radical si BECALI ar fi luat din nou legatura cu HAGI.

“Aducem de la Viitorul cei mai buni jucatori si ii detinem in coproprietate! In felul acesta vom evolua si in Liga Campionilor si vom vinde si jucatori! Academia o poti trece pe numele sotiei sau al cuiva apropiat tie, pentru a nu exista discutii, si vii fara probleme la Steaua!

Citeste si: REGHECAMPF, MESAJUL EMOTIONANT DE ADIO

Tu m-ai ajutat sa ies la munca la Academie si eu iti propun sa vii la Steaua. Nu se va baga nimeni peste tine!”, ar fi fost mesajul pe care GIGI BECALI i l-ar fi transmis prin apropiati lui HAGI conform surselor citate de Fanatik.ro. Totodata, “Regelui” i s-ar fi propus un salariu simbolic, urmind ca, doar daca va evolua in grupele Ligii Campionilor si va cistiga campionatul, sa primeasca in jur de 2 milioane de euro! 

Sursa foto: romaniatv.net