GIGI BECALI nu intruneste conditiile pentru ELIBERARE CONDITIONATA

ADMINISTRATIA NATIONALA A PENITENCIARELOR (ANP) a anuntat ca omul de afaceri GIGI BECALI nu intruneste conditiile necesare pentru ELIBERAREA CONDITIONATA, informeaza postul B1 Tv.

“GIGI BECALI nu intruneste conditiile pentru ELIBERARE CONDITIONATA”, a afirmat, marti, seful Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), CLAUDIU CATALIN BEJAN.

CITESTE SI: GEORGE COPOS va fi ELIBERAT CONDITIONAT

Latifundiarul din Pipera spera ca in februarie sa primeasca aviz pozitiv de la Administratia Penitenciarului Poarta Alba. In luna februarie, GIGI BECALI ar implini 19 luni petrecute in detentie si ar fi eligibil pentru eliberarea conditionata.  In cazul de fata, dupa depunerea cererii de catre Becali, comisia din penitenciar trebuie sa dea un aviz consultativ, dar tot magistratii sunt cei care vor decide daca GIGI BECALI merita sau nu sa fie ELIBERAT CONDITIONAT.  

In inchisoare, GIGI BECALI a scris si o carte, “Muntele Athos, patria ortodoxiei”, carte care a si fost publicata,  si s-a apucat sa o scrie pe cea de-a doua. De asemenea, GIGI BECALI a iesit  si la munca in aceasta perioada, la Academia lui GICA HAGI. 

CITESTE SI: GIGI BECALI, din nou in PERMISIE

Sursa foto: sport.ro