GIGI BECALI: NU MA INTERESEAZA MARCA SCA STEAUA

GIGI BECALI, patronul clubului FC STEAUA BUCURESTI, sustine ca indiferent cu cat va fi evaluata marca SCA STEAUA BUCURESTI, NU ESTE INTERESAT SA O CUMPERE, relateaza Agerpres.

”MARCA NU SE EVALUEAZA CAT COSTA, CA NU E DE AUR, CI CAT PRODUCE. Trebuie sa arate evaluatorul cat produce. Eu nu dau nici 15 bani. Nu ma intereseaza marca aia si niciodata nu o s-o iau. Ca nu produce niciun ban. Daca PRODUCE PE PIEPTUL MEU LA STEAUA, E ALTCEVA. E diferenta intre fotbal si volei. Eu nu am nevoie de marca lor, o sa vedeti ce o sa fac, cum o sa fie”, a declarat Becali cu prilejul unei conferinte de presa.

CITESTE SI: ACORD ISTORIC INTRE ARMATA SI GIGI BECALI IN LEGATURA CU STEAUA. DOCUMENTUL ESTE REDACTAT SI TREBUIE SEMNAT

Becali a declarat ca procurorii DNA ar trebui sa se autosesizeze in cazul BAZEI SPORTIVE DIN GHENCEA pentru ca nu este folosita si nu produce nici bani: ”In Ghencea nu depinde de ei, ei sunt obligati, ca este o baza sportiva si trebuie sa fie folosita ca baza sportiva NU CA UNITATE MILITARA. Sau sa faca fotbal, sa joace unitatile de armata din tara. Nici asta nu pot sa faca. Noi am cerut nocturna si tot ceea ce e acolo si o s-o lasam in paragina si dupa aia pot sa faca gratare acolo. Nu vreau negocieri. Boroi o sa fie intrebat de ce nu da stadionul lui Becali sa joace. Nu lasi nici Steaua sa joace si nici bani nu iei la buget. Boroi se crede stapan de institutie, e o marioneta, executa ordine care nu trebuie sa le execute. Cineva scoate castane din foc cu mana lui Boroi. O sa se arda”.

Sursa foto: fanatik