GIGI BECALI nu mai REZISTA in puscarie. Scandal MONSTRU: “Va bateti joc de mine?”

GIGI BECALI este implicat intr-un nou scandal in puscarie. Suparat ca i se interzice dreptul la munca, latifundiarul a facut un scandal monstru in fata sefilor de la Penitenciarul Poarta Alba.

Dupa ce a primit o zi libera din inchisoare si a facut show in fata jurnalistilor, GIGI BECALI a fost pedepsit de sefii penitenciarului Poarta Alba cu interzicerea dreptului la muca. Imediat, patronul Stelei a contestat decizia la Judecatoria Medgidia si a avut castig de cauza.

Citeste si: GIGI BECALI, SCANDAL IN PUSCARIE, CHIAR DE ZIUA LUI! CE A PATIT LATIFUNDIARUL

Acum, chiar si cu aceasta decizie, GIGI BECALI tot nu a iesit sa munceasca. Satul de aceasta situatie, omul de afaceri s-a dus in fata sefilor inchisorii si a facut un adevarat circ. BECALI a amenintat ca va face plangere chiar la CEDO.

“Ce faceti, ma, cu mine? Va bateti joc de mine? Voi vreti sa ma duc la CEDO si sa va cer daune de un milion de euro?

Dupa ce ca am fost sanctionat aiurea, iar Tribunalul mi-a dat dreptate, de ce nu ma lasati la munca? Daca nu ma scoateti la munca, o sa vedeti ca va reclam la CEDO!”, s-a plans BECALI, potrivit cancan.ro.

Mai mult, pentru a-si sustine punctul de vedere, conducerea Penitenciarului Poarta Alba a demarat o ancheta si la Academia Hagi. Autoritatile vor sa scoata in evidenta ca GIGI BECALI nu a muncit nicio zi. 

Citeste si: BECALI, VIZITA SURPRIZA IN PUSCARIE! VREA SA-I CUMPERE PALATUL!

“Nu e treaba Penitenciarului Poarta Alba ce face domnul GIGI BECALI la noi, la Academie. Putem sa-l scoatem si la soare, sa stea degeaba, atit timp cit noi platim pentru serviciile prestate. Pot demara cite anchete vor, nu ne intereseaza”, a declarat o sursa din cadrul Academiei “Gheorghe Hagi”.