GIGI BECALI nu scapa de SPORUL DE PEDEAPSA

Tribunalul Constanta a RESPINS miercuri cererea lui Gigi Becali referitoare la reducerea a sporului de pedeapsa de sase luni in DOSARUL VALIZA.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Constanta.

GIGI BECALI s-a prezentat acum 14 zile in fata instantei si a sustinut ca faptele pentru care a fost condamnat in DOSARUL VALIZA nu mai sunt incriminate de noul Cod Penal si a motivat cererea spunand ca legea dupa care a fost condamnat prevedea ca este dare de mita suma oferita pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, in timp de noul Cod Penal incrimineaza darea de mita daca este oferita pentru neindeplinirea sarcinilor de serviciu.

Citeste si: Mii de SEMNATURI pentru GRATIEREA lui GIGI BECALI, duse de sustinatori la COTROCENI

GIGI BECALI a fost condamnat pentru doua infractiuni de dare de mita, una comisa in 2006 cand a vrut sa premieze jucatorii Gloriei Bistrita, iar cea de-a doua a avut loc in 2008 cand a dorit sa dea banii pentru Universitatea Cluj ca aceasta echipa sa obtina un rezultat pozitiv cu CFR Cluj in ultima etapa din campionat pentru ca Steaua sa iasa campioana.

Citeste si: GICA HAGI si MIRCEA SANDU il vor vizita pe GICA POPESCU la Penitenciarul Rahova

GIGI BECALI a fost condamnat la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a mai primit o condamnare de trei ani cu suspendare in cazul sechestrarii celor care i-au furat masina. Ulterior a primit un spor de pedeapsa de sase luni pentru DOSARUL VALIZA.