GIGI BECALI NU SE LASA! Cum poate CASTIGA FCSB TITLUL fara a se mai ajunge la TAS

Latifundiarul Gigi Becali continua sa creada in sansele FCSB de a castiga titlul. Patronul “ros-albastrilor” anunta ca e posibil ca FCSB sa nu mai fie nevoita sa mearga la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane si sa fie desemnata campioana de Comitetul Executiv al FRF, informeaza postul de televiziune Sportro.

“Vom avea avocati care sa le explice oamenilor din Comitetul Executiv ce se intampla cu regulamentul, ei vor vota. Se poate sa nu mai ajungem la TAS, vom vedea. Ca sa fie corectitudine si dreptate, o sa-i chemam si pe cei de la Viitorul ca sa fie totul corect. Este 44-44 la puncte, cer sa vedem cine are dreptate. Nu depinde numai de mine aici, sunt oameni la club care vor sa fie campioni”, a declarat Becali pentru postul de televiziune amintit.

Scandalul izbucnit in jurul castigatoarei editiei 2016/2017 a Ligii 1 au facut ca relatia dintre Gigi Becali si Gica Hagi sa se raceasca. “Nu e numai Becali aici, nu trebuie sa se supere nimeni. Daca pierdem, ne inclinam, felicitam adversarul. Eu nu astept felicitari de la nimeni daca eu castig. Cu Hagi n-am vorbit, probabil e suparat, probabil nu vrea sa vorbeasca. Vreau dreptatea sa fie aratata! E 44-44, sa vedem acum cine-i campionul. Liga spune ca Viitorul, noi spunem ca noi, dupa regulament. Mergem la un arbitru si vedem”, a continuat Gigi Becali.

Viitorul Constanta si FCSB au terminat la egalitate de puncte, cate 44 de fiecare, playoff-ul Ligii 1, iar trupa lui Hagi a fost desemnata campioana gratie rezultatelor mai bune din play-off (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe National Arena). FCSB contesta decizia Ligii Profesioniste de Fotbal si vrea ca titlul sa fie desemnat pe baza rezultatelor directe din tot sezonul, situatie in care gruparea “ros-albastra” ar avea castig de cauza.

Sursa foto: sport