Gigi Becali nu se mai oprește! Finanțatorul FCSB a anunțat că îl vinde și pe Gnohere

Gigi Becali a anunțat, joi, plecarea golgheterului Harlem Gnohere. Ar fi al doilea titular vândut de FCSB după despărțirea de portarul Niță transferat la Sparta Praga.

Gigi Becali a anunțat ca Gnohere se va transfera la o echipă din China, în schimbul a 2,5 milioane de euro. “Pentru Gnohere am oferta din China, imi dau 2,5 milioane. Daca le ziceam ca accept din prima, o faceam prea repede si nu se mai intampla, ca spuneau ca nu-l mai vor. Trebuie sa le spui ca il dai cu 3 ca sa-l ia, sa stii cum sa te comporti cu ei. Eu vreau 3, ca sa-l dau cu 2,5 pana la urma.

Nu, tata, ma tin batos si pe urma o sa dea 2,5 si eu o sa accept. Daca pleaca, ce? Florin Tanase o sa fie cel mai tare atacant al Romaniei. Mai iau unul oricum, stati linistiti. Crema, spuma o sa ramana”, a spus Becali, conform Sport.ro.

Harlem Gnohere a fost achiziționat de FCSB în urmă cu un an, de la Dinamo, pentru 250 de mii de euro. Atacantul francez este golgheterul Ligii 1 în acest sezon, cu 12 reușite in 20 de partide. De asemenea, Gnohere a mai marcat un gol în Cupa României ți trei in Europa League.

Sursa foto: gsp