GIGI BECALI PIERDE RAZBOI dupa RAZBOI in fata ARMATEI!

GIGI BECALI pierde RAZBOI dupa RAZBOI in fata ARMATEI. Finantatorul ros-albastrilor a pierdut inca un proces intentat Clubului Sportiv al Armatei “STEAUA”. Echipa patronata de latifundiar a solicitat in instanta anularea marcii STEAUA a carei unic proprietar este CSA.

Procesul a fost deschis in luna februarie, iar recent magistratii Tribunalului Bucuresti au dat sentinta. “Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei de interes. Respinge actiunea, pentru lipsa interesului legitim. Cu apel”, se arata in minuta Tribunalului Bucuresti. Daca va pierde si apelul, GIGI BECALI isi poate lua adio de la MARACA STEAUA. Aceasta marca este, de fapt, si motivul razboiului legal dintre campioana si Clubul Armatei.

CITESTE SI: GIGI BECALI: NU MA INTERESEAZA MARCA CSA STEAUA

“Militarii” au obtinut in instanta, in urma cu un an, anularea marcii “STEAUA” detinuta de clubul lui GIGI BECALI, care a fost nevoit sa isi schimbe emblema si chiar denumirea comerciala, care este acum FCSB. Intr-o incercare aproape disperata de a forta mana Armatei, GIGI BECALI a dat si el in judecata clubul militar, cerand anularea marcii STEAUA detinuta de acesta.

Instanta i-a respins acest demers si, daca decizia se va mentine si la Apel, STEAUA finantata de GIGI BECALI s-ar putea transforma definitiv in FCSB.

Sursa foto: sport