GIGI BECALI, la IESIREA din INCHISOARE: O sa ma mai vedeti doar la fotbal, atat! La TV nu o sa mai apar

GIGI BECALI va afla, vineri, daca va fi ELIBERAT CONDITIONAT din penitenciar, magistratii TRIBUNALULUI CONSTANTA urmand sa se pronunte in acest sens.

UPDATE 14.05: GIGI BECALI a IESIT din INCHISOARE. “O sa vorbesc cu voi pentru ca puscaria m-a sporit in dragoste si o sa vorbesc aici cu voi pentru ca ati stat aici de ore in sir, dar trebuie sa intelegeti ca pe viitor o sa stati degeaba pentru ca eu, ce am spus, asa voi face, din viata publica voi iesi. Multumesc ca sunt liber. Vreau sa implinesc dreptatea Domnului! Vreau sa ma impac cu toti oamenii pe care i-am suparat: judecatori, procurori, jurnalisti. Mi-am dat seama ca am crescut in dragoste! In ultimul timp am avut alt sentiment. Nu mai vreau raul nimanui, ma rog si pentru dusmani!”, a spus GIGI BECALI la iesirea din inchisoare.

“Sunt unii care mi-au facut rau, dar eu le cer iertare si lor! Am gresit si eu, l-am atacat pe presedintele tarii! Cine eram eu? Eu, vinovat! Vina lui? Ce-a facut mai departe…”, a mai spus GIGI BECALI.

“Nu ma mai intereseaza viata publica! Imi da ceva? La judecata de apoi vreau sa pun in balanta numai lucruri bune. Ati vazut ca i-am batut din puscarii? La fotbal… Dumnezeu i-a batut! Am glumit si eu… Sa ma ierte fetele mele si nevasta mea ca stau cu voi aici. Cea mai mare durere e sa nu-mi ajut fetele! Pentru ca le filmati voi! Daca stiam asa ceva, nu-mi trebuia o poza la ziar. Eu vreau mantuire! Am 60 de ani, mai traiesc 20! ce sa mai vreau! Mantuire! Vreau sa invat de la oameni duhovnicesti! Cea mai mare bucurie a mea a fost cand un baiat, ca asa este la puscarie, eu eram sef, cand eu voiam smerenie, rabdare, dragoste, repeta dupa mine! Am plans cand mi-am spus unul ca la puscarie se conduce cu pumnul, dar eu am condus cu pumnul! Ii multumesc lui Dumnezeu, ca toate de la el sunt!”, a mai declarat GIGI BECALI.

“Nu aveam cu sa nu fiu eliberat, am facut 37 de zile in plus!”, a precizat GIGI BECALI.

GIGI BECALI a lasat sa se inteleaga ca va continua sa finanteze Steaua. “O sa ma mai vedeti doar la fotbal, atat! La TV nu o sa mai apar”, a spus GIGI BECALI.

“Planul meu de viitor este mantuirea! La palat va fi numai muzica religioasa! O sa cumpar o tipografie, sa tiparesc numai lucrari ortodoxe. Voi face misiune ortodoxa! Mantuirea neamului!”, a incheiat GIGI BECALI.

“Nu o sa mai fac la mine in fata casei circ! Sa nu vina nimeni la mine, ca nu mai dau nici macar un banut. A, o sa fac spitale, dau bani pentru asta. Toata averea mea e pentru temnite, spitale si biserici. Spun asta ca sa nu mai vina nimeni in fata casei mele. Un leut nu voi mai da. Voi cumpara o tipografie, pentru a tipari lucrari despre sfinti. Apoi, voi cumpara lucruri pentru a le imparti in penitenciare si ma voi duce pe munte sa ma rog. Voi face spitale, biserici… Toata averea mea am sa o folosesc pentru tara asta.”, a mai spus GIGI BECALI.

GIG BECALI are de gand sa lupte si pentru drepturile detinutilor. “Meme Stoica a stat un an si ceva in puscarie si n-a iesit deloc. Giovani Becali, Dan Voiculescu, Victor Becali, Cristi Borcea, la fel. Iar Gica Popescu ar trebui sa fie eliberat si sa plece acasa, sa stea langa familia sa. Voi lupta pentru asta, ca sa-mi ajut semenii”, a spus GIGI BECALI.

GIG BECALI a avut un mesaj si pentru premierul VICTOR PONTA, pe care afirma ca-l iubeste, dar are cateva lucruri pe care i le reproseaza. “Sa ma ierte Ponta, pentru ca-l iubesc. Era simplu sa schimbe legea si sa modifice capitolul prinvind intreruperea pedepsei pe caz de boala. Ii mai spun ceva domnului prim-ministru, pentru ca-l simt ca are o intelepciune… Sa ma ierte Dumnezeu, n-o spun ca sa ma plang, ci doar ca s-o dau ca exemplu: Era unul Becali, care era cunoscut de toata lumea, dar a intrat in puscarie. Iar apoi tot aparea la TV, cum ca plange mama lui, dar ei tot nu m-au lasat sa plec in permisie in primul an, desi asa era legea. A si fost coleg cu mine in parlament”, a reprosat Becali.

“Vreau sa-i transmit ministrului justitiei sa ma ierte, dar vreau sa-i transmit un singur lucru. Nu ai nevoie de nici un ban pentru a fi om”, a mai spus GIGI BECALI.

GIG BECALI a fost intrebat si de ELENA UDREA si s-a enervat pe jurnalistul care i-a adresat intrebarea: “Asta ai inteles tu din tot ce-am zis eu? Inseamna ca n-ai inteles nimic. Ce Elena Udrea, ce ma intereseaza pe mine? Vreti circ, cancan? Gata, nu mai vorbesc”.

GIG BECALI n-a vrut sa vorbeasca despre Steaua, dar a tinut sa anunte ca va organiza o conferinta de presa, in care va da mai multe explicatii. “Despre Steaua o sa fac o conferinta de presa si o sa prezint acolo toate detaliile. O sa aduc toate actele si o sa demonstrez cum am preluat clubul. Dar nu ma mai sunati, nu ma mai cautati, pentru ca am iesit din viata publica. Repet, va iubesc si de aia am stat de vorba cu voi acum”, a spus GIGI BECALI.

“Dar am ceva totusi de spus acum. Pai ei au doar sigla aia care n-are nicio valoare fara echipa de fotbal. Am vazut ca au facut magazin acum si vand tricouri. Sa-mi dea ei mie 10% din vanzari pentru ca le vand cu ajutorul rezultatelor inregistrate de Steaua”, a mai declarat GIG BECALI.

“De Paste voi fi cu familia. Luni las un ordin la oamenii mei sa cumpere lucruri, mancare, pentru ca ma voi duce sa vizitez cateva penitenciare. Dupa aia, voi pleca pe munte si ma voi intoarce vinery”, a mai spus GIGI BECALI.

UPDATE 13.10: INTERDICTIILE pe care le va avea GIGI BECALI in urmatorii cinci ani se numara:

Nu va avea drept de vot;
Nu va avea voie sa aleaga si sa fie ales in autoritatile publice sau in functii publice;
Sa ocupe o functie implicand exercitiul autoritatii de stat;
Sa ocupe o functie sau sa exercite o profesie ori sa desfasoare o activitate de natura aceleia de care s-a folosit pentru savarsirea infractiunilor pentru care a fost condamnat.

UPDATE 12.25GIGI BECALI ESTE UN OM LIBER! DECIZIA ESTE DEFINITIVA! JUDECATORII de la TRIBUNALUL CONSTANTA au decis ca finantatorul echipei STEAUA BUCURESTI sa fie ELIBERATA CONDITIONAT! GIGI BECALI a stat in penitenciar timp de 20 de luni!

GIGI BECALI a aflat decizia la Academia Gheorghe Hagi, acolo unde a muncit in perioada cat a fost inchis! GIGI BECALI si-a luat la revedere cu ochii in lacrimi de la ceilalti detinuti si s-a intors la Penitenciarul Poarta Alba, pentru incheierea formalitatilor de eliberare! 

STIRE INITIALA

Sentinta judecatorilor a fost amanata pentru vineri dupa ce luni, 31 martie, instanta a judecat contestatia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) impotriva deciziei Judecatoriei Medgidia de a admite cererea de eliberare a lui GIGI BECALI.

SENTINTA  pe care o vor da magistratii va fi DEFINITIVA.

CITESTE SI: GIGI BECALI RAMANE IN AREST. DECIZIA CU PRIVIRE LA ELIBERAREA CONDITIONATA A FOST AMANATA. UPDATE

Pe 6 martie, magistratii Judecatoriei Medgidia au decis ELIBERAREA CONDITIONATA a lui GIGI BECALI, iar in situatia in care sentinta nu ar fi fost contestata de procurorii anticoruptie, GIGI BECALI ar fi putut pleca acasa de la Penitenciarul Poarta Alba.

Condamnat la inchisoare in 2013, GIGI BECALI a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba, fiind incarcerat in regim deschis.

CITESTE SI: GIGI BECALI, dupa slujba de duminica: TEMNITA este cel mai BUN LUCRU din VIATA MEA 

GIGI BECALI a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a primit trei ani de detentie in cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, la care s-au adaugat alte sase luni dupa condamnarea in DOSARUL VALIZA.

Sursa foto: adevarul.ro