Gigi Becali recunoaște: “Eu sunt de vină! Filosofia mea e total eronată!”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, susține că este principalul vinovat pentru situația în care se află echipa. Latifundiarul spune că filosofia lui despre fotbal a făcut ca echipa să nu aibă forță și să ajungă să nu poată învinge ultimele clasate din Liga 1.

Becali mărturisește că a învățat, în sfârșit, de la Dan Petrescu și că a descoperit de ce acesta are mai mereu rezultate bune. “Am stat 15 ani în fotbal și mi-am dat seama că nu pot să fac fotbal. Când m-am lăsat pe mâna altora aveam 35 de milioane de euro pagubă. Ce să mai spui? Ăștia nu sunt fotbaliști! Ăștia pe care îi bate Voluntariul și Chiajna!

Așa e concluzia mea, nu avem echipa puternică! Avem niște jucător țâr-țâr. La fotbal e război, iar noi avem fotbaliști de floricele. La fotbal nu mai merge cu floricele. Noi nu avem fotbaliști puternici. Avem jucători cu o valoare cât de cât, cu un pic de talent, dar care nu sunt bărbați puternici.
Acum mi-am dat seama, că nu știam ce face Dan Petrescu. A zis că nu poate să ia jucători de 15-20 de milioane de euro, așa că ia jucători puternici și se apără. E o filosofie foarte sănătoasă.

Trebuie să nu primesc gol. Dacă dau, e 1-0 și câștig. Dacă facem altă filosofie a lui Becali, că eu am adus jucătorii.. Vina e a mea. Eu am adus jucătorii, nu Teja și Dică. Eu i-am adus pe Stoian și Matei, jucători fără putere, care fac floricele și luăm 3 de la Voluntari. Asta e filosofia lui Becali, total eronată și perdantă”, a spus Becali la ProX. FCSB a remizat cu Voluntari în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 și va începe play-off-ul de pe poziția a doua, în spatele celor de la CFR Cluj.

Sursa foto: sport