GIGI BECALI RENUNTA, din nou, la VIATA PUBLICA: Vreau sa VAND tot! Dau foc BANILOR! Eu fac NIMIC!

Finantatorul echipei STEAUA BUCURESTI, GIGI BECALI, a sustinut, vineri, o CONFERINTA de PRESA, in care a anuntat ca va vinde toate bunurile pe care le detine. GIGI BECALI a mentionat ca a luat aceasta decizie “de teama”, insa nu a explicat de ce ii este frica. Totusi, afaceristul a precizat in stilul sau caracteristic:

„Eu fac NIMIC. Cum sa te mai ia procurorii sau sa-ti faca dosar penal atunci cand nu faci nimic. Eu asta fac acum: NIMIC. Nici sfaturi nu mai dau! Nici macar nepotilor, ca daca fac ceva ii ia DNA si spun ca i-a sfatuit BECALI ma baga COMPLICE. La STEAUA sunt ARGASEALA si GHIORGHISOR administratori, pe mine nu ma mai intereseaza afacerile si riscurile ”, a declarat BECALI.

CITESTE SI:  STEAUA BUCURESTI A TRANSFERAT UN MIJLOCAS DE CREATIE CARE A JUCAT LA INTER SI FIORENTINA

“Am o teama de alte lucruri. Vand tot! Poate STEAUA sa o mai tin, daca mai produce bani. Dar eu vreau sa vand tot! Nu vreau sa fac ceva sa spuna cineva ca am facut rau. De cand am iesit din temnita, n-am mai semnat nimic, n-am mai dat niciun sfat. Eu nu mai raspund pentru nimeni”, a spus GIGI BECALI jurnalistilor prezenti la Palatul din Aleea Alexandru.

GIGI BECALI a mentionat ca a inceput deja sa vanda bunurile pe care le are. “I-am vandut lui nea Mitica Dragomir un teren pentru 400 de mii de euro”, a mentionat latifundarul din Pipera. Intrebat ce va face cu banii, GIGI BECALI a exemplificat: “Eu banilor le dau foc, dandu-i, sa-mi ard pacatele. 70-80% o sa ii dau la BISERCA si SPITALE, Ii dau catre milostenie, catre binefacere!”

CITESTE SI: SOC LA STEAUA: GIGI BECALI A ANUNTAT CARE VOR FI NOII SEFI AI CAMPIOANEI ROMANIEI

Apoi, GIGI BECALI a sustinut ca intentioneaza sa iasa din viata publica in perioada urmatoare.

“Eu vreau sa termin cu viata publica. Vreau sa-i dau viata lui Hristos. Il iubesc si vreau sa-i dau viata mea. Nu pot sa in viata publica. Nu o sa mai jignesc niciodata, le-a scos Dumnezeu din fiinta mea, ma zgarie la urechi”, a completat GIGI BECALI.

Sursa foto: sport