Gigi Becali, replică dură pentru Reghe: ”Ai uitat cum m-ai șantajat?” Răspunsul antrenorului

Victimele colaterale ale ”războiului” dintre Becali și familia Reghecampf

Laurențiu Reghecampf nu putea sta deoparte în ”războiul” declanșat între soția sa, Anamaria Prodan, și finanțatorul FCSB, Gigi Becali. Antrenorul a intervenit ”cu talpa” la Becali căruia i-a transmis să nu mai vorbească de familia sa.

Update: Laurențiu Reghecampf a răspuns acuzațiilor lansate de Gigi Becali.

„Eu nu mi-am dorit să ajungă chestia asta la voi. Am dat un mesaj, am încercat să îl sun și să îi spun anumite lucruri, pe care consider că pot să i le spun, în calitate de prieten. Da, e adevărat, i-am zis că nu e corect ce s-a întâmplat. Hai să discutăm puțin despre declarațiile lui. Eu mi-aș fi dorit să clarifice cu mine, dacă avea anumite probleme. Sunt lucruri care puteau fi discutate între doi bărbați, fără să apară la TV.

Acum trebuie să răspund, ca să nu creadă oamenii că e totul cum crede Gigi. Nu o voi face pe același ton, eu îl respect în continuare. Nu am cum să mă schimb de la o zi la alta. Are respectul meu, am făcut foarte lucruri împreună”, a declarat  Laurențiu Reghecampf, la „Minutul 91”, de la TV Telekom Sport.

Antrenorul a ținut să lămurească și acuzația conform căreia l-a șantajat pe fostul său patron. ”Nu au fost două săptămâni. Eu am mers la el, dar doar după ce am terminat campionatul. Eram deja campioni, a fost o portiță atunci. Nu voi băga numele lui cu care am mers. Într-adevăr, am fost la Gigi. Discutasem niște lucruri înainte, dar nu a fost vorba de șantaj, de 30.000 de euro. Nu vreau să zic sumele, erau doar niște discuții pe care le-am avut înainte să intre la închisoare și trebuia să le lămurim. El mi-a cerut să vin acolo. Mă deranjează. Consider că după acest incident am mai lucrat mult timp împreună. Dacă avea această problemă, putea să îmi spună”, a precizat Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă și că Laurențiu Reghecampf a vrut să îl trimită pe Dennis Man în Liga 3.

”Când a fost adus Man, Gigi l-a văzut nu știu unde, a vorbit cu Ana. Eu cu MM ceream niște jucători atunci, aveam nevoie de jucători cu experiență. Eu și MM ne-am opus atunci, adică am cerut și alți jucători, nu doar pe Man. Până în iarnă, Gigi trebuia să achite 100.000 de euro, dacă Man juca 10 meciuri. La meciul 9, au apărut discuții din partea lui Gigi Becali. Că ar fi mai bine să îl dăm împrumut. Eu nu știam despre această clauză la acel moment. Eu l-am băgat în acel moment, pentru meciul cu numărul 10. Am avut atunci o contră cu Gigi! Asta este istoria transferului”, a replicat Laurențiu Reghecampf.

Știre inițială

Gigi Becali n-a rămas dator și i-a dat o replică pe măsură lui Reghe, dezvăluind faptul că antrenorl l-ar fi șantajat în perioada când latifundiarul a fost în spatele gratiilor.

„Laurențiu i-a dat un mesaj lui Gigi Becali, i-a explicat absolut tot și l-a rugat să uite, să nu mai vorbească de familia noastră niciodată”, a spus Anamaria Prodan, conform Antenasport.

„Eu le-am spus că las deoparte toate lucrurile rele care s-au mai întâmplat între noi, pentru că așa sunt eu. Eu nu fac afaceri cu femei, dar am acceptat cu Anamaria pentru că era vorba de Reghe. E nevasta omului. Dar acum m-a deranjat și Reghe cu ce mesaje mi-a dat. Că nu se poate cum am trădat-o pe Ana, că nu se face așa ceva!

Păi, măi Reghe! Tu vorbești de trădare? Ai uitat cum ai venit la mine la închisoare la două săptămâni după ce am intrat acolo și mi-ai cerut să-ți măresc salariul de la 15.000 la 30.000 de euro pe lună că altfel pleci de la Steaua? Ai uitat cum m-ai șantajat atunci profitând de situația mea? Păi aia e trădare! Am acceptat atunci ce mi-ai cerut pentru că nu aveam ce face”, a fost replica dură a lui Gigi Becali, conform Fanatik.

Anamaria Prodan este convinsă că Becali se va răzbuna pe jucătorii impresariați de ea

Anamaria Prodan este convinsă că fotbaliștii de la FCSB pe care îi impresariază vor avea de suferit, aceasta declarând că Gigi Becali se va răzbuna pe ei. „La cum l-am văzut pe Gigi Becali, mă aștept să-i distrugă. Ura și invidia pe care le are i-au înecat sufletul! Nu știu ce biserică sau cine îl mai poate salva. Eu am zis odată să-i dea Dumnezeu după sufletul său hain și FCSB a pierdut șapte meciuri la rând.  Gigi Becali este avar după bani, disperat, cu ochii injectați. Nu mai este cel pe care îl cunoșteam eu și cu care vorbeam despre orice subiect. Mergeam la palat doar ca să vorbesc cu el”, a declarat Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

Sursa foto: digisport