GIGI BECALI s-a DAT in FAPT! STEAUA VREA SA IMPRUMUTE UN ATACANT DE LA LAZIO. VIDEO

Finantatorul GIGI BECALI a anuntat, marti, inca 3 mutari aflate aproape de concretizare la STEAUA BUCURESTI! BECALI vrea sa rezolve rapid transferurile ca sa-i poata trece pe lista UEFA!

UPDATE: Un alt fotbalist cu care STEAUA BUCURESTI este la un pas sa se inteleaga e atacantul BRAYAN „El Coco” PEREA (23 de ani) de la Lazio Roma. “Lazio vrea sa dea imprumut un jucator de 1.89 inaltime, e columbian. BRAYAN PEREA se numeste si e atacant. Noi vrem sa-l luam”, a declarat GIGI BECALI la postul de televiziune Digisport.

BRAYAN PEREA a ajuns la Lazio in sezonul 2013-2014 si a jucat in 24 de meciuri pentru formatia italiana in Serie A, reusind un gol, impotriva Atalantei, in 2013. Dupa aceea a fost imprumutat la Perugia si Troyes.

STIRE INITIALA

Congolezul WILFRED MOKE de la FC Voluntari si portarul EDUARD STANCIOIU de la ASA Tg Mures sunt surprizele campaniei de achizitii la STEAUA BUCURESTI. WILFRED MOKE ii costa 150 000 de euro pe stelisti, in timp ce EDUARD STANCIOIU vine gratis. Croatul ANTONIO JAKOLIS de la CFR Cluj e singurul pe care GIGI BECALI are probleme sa-l convinga sa accepte salariul.

EDUARD STANCIOIU e ca si semnat. La WILFRED MOKE, 150 000 e clauza de reziliere. Ei au dat 20 000 de euro pe el, ma cert cu ei, ca-s la mine acasa. Il iau pe WILFRED MOKE, dau banii pe el, platesc clauza. Poate juca atat fundas central, cat si mijlocas central. S-ar putea sa mai vina un fundas central zilele urmatoare.

4-5 jucatori o sa mai aducem in aceste zile. ANTONIO JAKOLIS vine la noi doar daca accepta salariul, vrea un salariu cam mare. Eu i-am oferit ceva. Daca nu-i convine, bine. Mai sunt doua zile si vreau sa-i trec pe lista UEFA”, a spus GIGI BECALI la postul de televiziune Digi Sport. Celor trei li se poate alatura si fundasul grec DIMITRIS  CHATZIISAIAS (23 de ani) de la PAOK Salonic, care ar putea ajunge la STEAUA BUCURESTI sub forma de imprumut. 

DIMITRIS  CHATZIISAIAS a fost dorit de echipa vicecampioana si atunci cand Fernando Varela a fost vandut la PAOK, insa jucatorul a preferat sa astepte atunci o alta oferta. Pentru ca perioada de transferuri este aproape de a se incheia, DIMITRIS  CHATZIISAIAS s-ar fi decis in cele din urma sa vina la STEAUA BUCURESTI, noteaza jurnalistii de la gazzetta.gr.

Sursa foto: sport