Gigi Becali s-a repliat rapid! A semnat contractul cu înlocuitorul lui Edi Iordănescu

Gigi Becali s-a repliat rapid și a semnat deja contractul cu înlocuitorul lui Edward Iordănescu. FCSB va fi antrenată de Toni Petrea, tehnicianul în vârstă de 42 de ani care revine la echipa din Berceni pe care o părăsise în luna iulie a acestui an.

Toni Petrea a mai condus echipa între iulie 2020 și iulie 2021. „Am semnat contractul, mâine e la antrenament”, a declarat, luni seară, Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport. Gigi Becali a mai precizat că Toni Petrea va avea mână liberă timp de 10 runde, apoi se va implica, dacă echipa nu se apropie de CFR Cluj.

”Dacă merg treburile bine, nu mă bag. Știti ce înseamnă? Acum sunt 8 puncte diferență față de CFR. După 10 meciuri, trebuie să recupereze măcar 2 puncte față de CFR. Edi a pierdut un punct. Dacă ar fi câștigat un punct, azi nu mai pleca. Victoriile alea… nu știu eu ce a avut. Nu contează cât a avut, mă interesează că a pierdut 3 puncte la CFR. Eu știu că nu recupera punctele, pentru că echipa nu juca”, a mai spus Gigi Becali, la „Fotbal Club”.

Sursa foto: sport