GIGI BECALI schimba unul dintre CAPITANII de la STEAUA BUCURESTI

Fundasul Stelei Alin Tosca a gresit flagrant in meciul disputat de Steaua sambata seara in Liga 1, scor 0-1 in fata celor de la Concordia Chiajna, fiind si schimbat de antrenorul Laurentiu Reghecampf dupa mai putin de jumatate de ora de joc.

La doar o zi dupa incident, patronul Stelei a luat o decizie radicala, anuntand ca Tosca nu va mai fi al doilea capitan dupa Pintilii, avand in vedere greselile pe care le-a tot comis in ultima vreme: “Tosca trebuie sa inteleaga, nu e jucator talentat, e jucator care munceste si trebuie sa se concentreze foarte bine, Tehnica nu are, a fost capitan, a fost si la nationala, s-a relaxat putin.

El trebuie sa inteleaga ca valoare nu are, joaca doar daca se concentreaza maxim. S-a deconcentrat putin si uite ce a facut. I-am zis lui Reghe sa nu-l mai vad capitan pe Tosca, de unde pana unde sa fie Tosca capitan la Steaua”, puncta Becali duminica, intr-o interventie telefonica la Sport.ro. Legat de zvonurile care tot circula in presa, conform carora Tosca e impins sa semneze cu impresa Anamaria Prodan, sotia antrenorului Stelei, Becali a tinut sa dezminta totul:

“El spune ca nu joaca pentru ca nu a semnat cu Anamaria. Dar ce treaba are. Nu a zis el de Anamaria, am auzit vorbe, mi-a zis si nea Viorel (n.red: Viorel Paunescu, presedinte onorific la Steaua). Baiatul e muncitor, nu am ce sa-i reprosez. Dar la mine la echipa nu joaca doar cine semneaza cu Anamaria. E o tampenie, impresarul nu conteaza. Niciodata nu vedeti asa la Steaua!”, incheia Becali interventia sa.

Sursa foto: sport