Gigi Becali se foloseste de Steaua pentru a avea succes cu cererea de eliberare

Gigi Becali spera sa fie pus in libertate pentru 3 luni, in acest sens folosindu-se de Clubul Steaua pentru a avea succes cu cererea sa. Omul de afaceri a schimbat strategia si a cerut instantei intreruperea pedepsei pe motiv ca risca sa-si piarda jucatorii daca nu va negocia personal cu ei.

UPDATE ora 18.00: Gigi Becali ramane in inchisoare! Curtea de Apel a respins cererea de eliberare!

UPDATE ora 13.00: Procesul lui Gigi Becali s-a incheiat, magistratii au ramas in pronuntare.

Avocatii lui Gigi Becali au decis sa includa Clubul Steaua in strategia de eliberare a latifundiarului, in conditiile in care pana acum niciun motiv nu a fost intr-atat de credibil pentru judecatori incat sa-i aduca punerea in libertate.

Astfel, avocatii lui Becali au spus ca jucatorii sunt hotarati sa plece de la Steaua, daca nu isi vor negocia contractele direct cu Gigi Becali. Daca ii va fi aprobata cererea, Becali ar putea fi eliberat timp de 3 luni pentru a negocia cu jucatorii.

Astazi au venit sa-l sustina pe Gigi Becali la proces mai multi oficiali de la Steaua, printre care Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan, Meme Stoica, dar si fotbalisti.

Ramane de vazut ce sentinta vor da magistratii. De precizat ca Gigi Becali a intrat in sala cu doua pungi, in care a adus 3.000 de scrisori primite in inchisoare de la sustinatorii sai.

Foto: Realitatea TV