GIGI BECALI se intoarce in PENITENCIAR. A ajuns la Poarta Alba

GIGI BECALI a ajuns, marti dimineata, la Pentenciarul Poarta Alba, dupa prima invoire de 24 de ore primita de la intrarea in detentie. “Scriu o carte de religie si una de sport si ies mai repede”, le-a spus BECALI jurnalistilor la intrarea in Penitenciar

GIGI BECALI. “Am fost acasa sa imi linistesc familia, sa vada ca sunt sanatos, nu sunt batran, nu am gatul rupt. Sunt alt om spiritual acum”, a declarat GIGI BECALI in fata Penitenciarului, potrivit Realitatea TV.

GIGI BECALI a mai spus ca este decis sa redeschida dosarul Valiza deoarece acuzatiile sunt dezincriminate de noul Cod penal. “Se constata ca acuzatiile sunt dezincriminate, se decontopesc pedepsele si voi ramane cu 3 ani de condamnare. Scriu o carte de religie si una de sport si dupa un 1 an si jumatate pot sa ies”, a mai spus BECALI.

Citeste si: GIGI BECALI A FOST ELIBERAT PENTRU 24 DE ORE: DACA IESE PONTA PRESEDINTE VOI FI GRATIAT – UPDATE

GIGI BECALI s-a prezentat de dimineata la sediul Inspectoratului Judetean al Politiei Ilfov, urmand sa fie transportat la Penitenciarul Poarta Alba. Prin comportamentul sau, BECALI vrea sa-i convinga pe sefii Penitenciarului Balta Alba si sa obtina 5 zile libere pe luna. El spune ca asa e legea si “nu are cum sa fie altfel”.

Referitor la starea sa de sanatate, GIGI BECALI a recunoscut ca a exagerat anumite aspecte ale bolii sale pentru a-i convinge pe judecatori sa il lase liber si sa se poata opera in strainatate de hernie de disc. “Am exagerat boala ca sa impresionez”, a declarat BECALI, completand ca a stat intentionat aplecat in fata judecatorilor.

Citeste si: PROBLEME PENTRU GIGI BECALI DUPA CE A INTRAT IN DIRECT LA TELEVIZIUNE DIN INCHISOARE

“Ce am eu la cervicala este clar. Asta nu trece decat cu operatia. Dar eu nu am vrut sa apar ca o gaina in fata natiei, ci am vrut sa apar ca un leu”, a mai spus GIGI BECALI.

Permisia de 24 de ore i-a fost acordata lui Gigi Becali in urma deciziei luate in luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Finantatorul Stelei a fost recompensat pentru buna purtare, dupa ce a participat la activitati si a respectat regulamentul.

Sursa foto: libertatea.ro