GIGI BECALI se pregateste sa il vanda pe CLAUDIU KESERU pentru 4 milioane de euro

STEAUA BUCURESTI este foarte aproape de a mai pierde un jucator titular in aceasta perioada de iarna. Dupa plecarile internationalilor LUKASZ SZUKALA si LUCIAN SANMARTEAN la gruparea araba AL-ITTIHAD, GIGI BECALI este dispus sa renunte si la golgheterul CLAUDIU KESERU, informeaza editia tiparita a Gazetei Sporturilor.

Potrivit sursei citate,  liderul din Arabia Saudita, AL NASSR, ofera 4 milioane de euro in schimbul lui CLAUDIU KESERU, o oferta de nerefuzat pentru clubul din Ghencea, dar si pentru jucator care ar urma sa aiba un salariu pe masura, 2 milioane de euro anual.

CITESTE SI: TAMAS a semnat cu Steaua pe 2 ani. FOTO in articol

Locul atacantului CLAUDIU KESERU la STEAUA, venit in Ghencea in urma cu un an, ar putea fi luat de un fost dinamovist, GEORGE TUCUDEAN, in prezent in Anglia, la Charlton.

GEORGE TUCUDEAN ar urma sa vina sub forma de imprumut pana in vara, cand STEAUA BUCURESTI va avea prima optiune de a-l cumpara definitiv cu 1 milion de euro.

CITESTE SI: Steaua a ajuns la un acord cu Clubul Sportiv al Armatei, pentru folosirea marcii 

TUCUDEAN castiga un salariu de 25 de mii de euro lunar la gruparea britanica pentru care a reusit sa marcheze doar doua goluri in prima parte a sezonului.

Sursa foto: sport.ro