Gigi Becali se simte torturat de autoritati. Plangere oficiala facuta de patronul Stelei

Gigi Becali a facut plangere la Comitetul European pentru Prevenirea Torturii Tratamentelor si Pedepselor Inumane sau Degradante.

Patronul Stelei acuza Ministerul Sanatatii, Administratia Nationala a Penitenciarelor, INML si Tribunalul Constanta ca nu l-au lasat sa-si trateze afectiunea de la coloana la Munchen, conform Antena 3.

“Se simte cu adevarat torturat. Torturat psihic”, a declarat avocata Maria Vasii.

Citeste si: Magistratii de la Tribunalul Constanta au motivat respingerea cererii de eliberare conditionata a lui Gigi Becali

Inainte de aceasta plangere, Becali a incercat de nenumarate ori sa iasa de dupa gratii. El a depus o cerere de gratiere la presedintele Traian Basescu si a solicitat magistratilor o intrerupere a pedepsei pe o perioada de trei luni, din motive medicale. Cererile sale au fost refuzate.

Mai mult, se pare ca Gigi Becali profita de o vizita pe care Oficialii Comitetului impotriva Torturii, Tratamentelor si Pedepselor Inumane sau Degradante o au programata in Romania. Oficialii organismului european vor verifica situatia penitenciarelor din Romania.