Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf au pus la cale viitorul Stelei. Afla ce au discutat cei doi

Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf s-au intalnit pentru a pune la cale viitorul Stelei. Cei doi au purtat o discutie la vorbitorul penitenciarului Poarta Alba, acolo unde este incarcerat finantatorul stelist care isi ispaseste cei trei ani si jumatate la care a fost condamnat in dosarele Schimbului de terenuri cu MapN si Valiza, informeaza Fanatik.

Potrivit sursei citate, Becali si Reghecampf au discutat despre posibilitatea unei plecari a antrenorului in strainatate, dar si despre campania de transferuri din aceasta vara a gruparii din Ghencea.

Conform Fanatik, intalnirea a fost solicitata de Gigi Becali, latifundiarul fiind alertat de zvonurile potrivit carora Reghecampf ar putea pleca de la echipa la finalul sezonului. Becali l-ar fi rugat pe Reghe sa ramana la Steaua inca un sezon, promitandu-i, in schimb, ca in vara anului viitor il va lasa sa plece fara nicio pretentie.

Citeste si: STEAUA – FC BOTOSANI, ora 21:00, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS

“Reghe, tata, tu stii ca esti ca si copilul meu. Multa lume te cauta si te oferteaza acum, dar am o singura rugaminte la tine. Mai stai inca un sezon, castiga al treilea campionat la rand, fa tripla, iar in vara anului viitor iti promit ca te voi lasa sa pleci in strainatate fara nicio problema! Iti dai seama ca vei pleca precum un rege, cu trei coroane!”, i-ar fi transmis Gigi lui Reghecampf, informeaza Fanatik.
Reghecampf ar fi fost de acord cu rugamintea lui Becali, insa ar fi pus o singura conditie – bani pentru transferuri in vara.

Sursa foto: a1.ro