GIGI BECALI SI LUMINITA BECALI, IMPLICATI INTR-UN NOU PROCES

GIGI BECALI are probleme din nou in instanta si alaturi de el, si sotia sa LUMINITA. Cei doi au fost dati in judecata de o firma imobiliara, pe motiv ca ar fi vandut un teren ce nu le apartinea. Firma a deschis procesul la JUDECATORIA BUFTEA, dar primul termen nu a fost inca stabilit, informeaza postul Romania Tv.

GIGI BECALI si sotia acestuia, LUMINITA BECALI, vor fi cercetati in amanunt de catre autoritati, intr-un proces deschis pe numele acestora, alaturi de Lucian Becali, de catre o societate foarte cunoscuta pe piata imobiliara. Judecatorii din Ilfov au dispus verificarea evidentelor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date „cu privire la paratii BECALI GEORGE si BECALI LUMINITA„, semn ca incearca sa obtina date cat mai exacte despre cei doi.

CITESTE SI: GIGI BECALI SI-A TRAS LIMUZINA DE LUX PERSONALIZATA – FOTO

Societatea cere verificarea tuturor terenurilor pe care familia latifundiarului le detine in nordul Capitalei si in judetul Ilfov. De altfel, GIGI BECALI si LUMINITA BECALI mai au un proces asemanator, inceput in 2007, iar sentinta definitiva va fi data de Curtea de Apel Bucuresti. In acest proces, finantatorul Stelei este acuzat de reprezentantii unei societati comerciale ca ar fi vandut un teren ce nu ii apartinea.

Conflictul dintre latifundiar si Sicomed, actuala Zentiva, a inceput in 2007 cand, pentru prima oara, reprezentantii companiei au cerut judecatorilor sa constante ca GIGI BECALI si LUMINITA BECALI „au vandut blana ursului din padure”.

Potrivit documentelor de la dosar, GIGI BECALI ar fi vandut, in 2002, doua hectare si jumatate in comuna Voluntari. Teren ce ar fi apartinut Sicomed inca de la inceputul anilor ’90, aici gasindu-se mai multe cladiri care apartin companiei.

Sursa foto: realitatea